Predstavitev

V Plesnem valu smo za mlade pripravili noro veliko hudo dobrih plesnih programov za začetnike in plesne profesionalce, za vse okuse in generacije. Lahko se nam pridružiš na treningih hip hop-a & street dance-a, show dance-a & jazz-a, disca ali pa zaplešeš v paru na programu standardnih in latinsko-ameriških plesov. Plešeš lahko 1x ali večkrat tedensko. Vsi treningi so odprti, kar pomeni, da se nam lahko kadarkoli pridružiš na enem izmed njih, spoznaš naše plesalce, trenerje in seveda vse različne plese stile, ki jih ponujamo, odločiš pa se za tistega, ki ti je najbolj všeč. Smo te prepričali? Pridi, izberi si svoj stil, vpiši se in zapleši z nami. Obljubljamo, ne bo ti žal…

Zakaj Plesni val?

●  vsi naši programi so razdeljeni v skupine po starosti in predznanju, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto našega dela.

●  ponujamo ti tudi možnost, da obiskuješ več programov hkrati, tako spoznaš več plesnih zvrsti in hitreje napreduješ z plesnim znanjem.

●  prikaz dela naše plesne šole lahko vsako leto vidite na naših plesnih produkcijah, kjer se predstavijo vse naše skupine – od začetnih do tistih najboljših.

●  ko ti ples postane nekaj več kot le zabava in sprostitev,ga spoznaš tudi kot šport in način življenja in z našimi trenerji pridobiš vrhunsko znanje.

●  naši plesalci se vsako leto udeležujejo različnih plesnih nastopov in tekmovanj, tudi evropskega in svetovnega prvenstva, kjer dosegajo odlične rezultate in pridno nabirajo medalje in pokale.

●  vsako leto za vas organiziramo tudi plesne priprave in delavnice, kjer nas obiščejo najboljši slovenski in svetovni plesalci in koreografi.

●  vse to in še več lahko spoznaš in doživiš v naši plesni šoli…mi plešemo, treniramo, nastopamo, tekmujemo in zmagujemo…pridruži se nam.

 

Izberi si svoj stil plesa, vpiši se in zapleši z nami.