Pomladni plesni vikend * marec 2024 na Lošinju

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa! 

Vabimo Vas, da prve spomladanske sončne žarke ujamete v naši družbi v idiličnem okolju hrvaške obale. Tudi letos bomo plesne šole Plesni val iz Celja, Plesna zvezda Katarine Venturini iz Ljubljane in Plesni center Dolenjske iz Novega mesta že tradicionalno pripravile skupni pomladni PLESNI VIKEND, ki bo tokrat prvič potekal že od četrtka, 21. do nedelje, 24.marca 2024 v Hotelu BELLEVUE***** na Lošinju.

Svoje plesno znanje boste lahko nadgrajevali na plesnih delavnicah s priznanimi plesnimi učitelji, zaplesali na plesnih večerih, se razvajali z bogato ponudbo odličnega hotela in preživeli nepozabne dni v prijetni družbi v idiličnem okolju enega najlepših hrvaških otokov. Program našega plesnega vikenda se prične v četrtek, 21. marca in zaključi v nedeljo, 24. marca 2024, vključuje pa namestitev v izbranem tipu sobe, polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo in ves program naših aktivnosti. Nastanjeni bomo v Hotelu Bellevue, kjer bodo potekale tudi vse naše plesne aktivnosti in druženja.Za vas smo skrbno pripravili štiridnevni program plesnih in sprostilnih vsebin, ki bo po dnevih razporejen tako, da se boste lahko naužili vrhunske spa in wellness ponudbe odličnega hotela, imeli dovolj časa za odkrivanje skritih kotičkov na sprehodih ob morju, se odpravili v mestece Mali Lošinj in seveda dodobra naplesali. Čez dan vas čakajo plesne lekcije s priznanimi plesnimi učitelji, kjer boste spoznavali nove plesne koreografije in se posvetili plesni tehniki, zvečer pa se boste lahko podružili in zaplesali na plesnih večerih.

Za nastanitev v hotelu je na voljo več različnih tipov sob, vi pa se lahko odločite za opcijo, ki vam najbolj ustreza:

Atrij soba: 319,00 eur na osebo

Park soba: 329,00 eur na osebo

Deluxe soba: 395,00 eur na osebo

Tokrat so za vas na voljo so tudi Junior in Bellevue Suite, kjer lahko biva več oseb. Podrobnejši opis hotela in vseh možnosti namestitve si lahko ogledate na https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-bellevue/,za informacije pa se lahko obrnete tudi na turistično agencijo Collegium Mondial Travel, kjer vam bo naša ga. Simona (e-pošta: simona.decko@cmt.si ) z veseljem predstavila vse možnosti.

Točen urnik našega plesnega vikenda po objavljen po zaključku prijav. Zaradi zagotavljanja kvalitete naših plesnih lekcij, bomo pare razdelili v več skupin. Skupine bodo določene glede na čas prijave (če se prijavite med prvimi, boste v prvi skupini…itd). Vsebina lekcij bo za vse skupine enaka.

Prijave in plačilo aranžmaja uredite pri agenciji Collegium Mondial Travel  na tej povezavi:

https://www.collegium.si/book/plesni-vikend-bellevue/

Za kakršnokoli vprašanje smo vam z veseljem na voljo na info@plesnival.si

S prijavami pričnemo v petek, 19. januarja 2024 ob 8. uri. * povezava bo aktivna ob pričetku prijav!

Kreativa pomladni PV22 net

Število sob je omejeno, zato vas prosimo, da morebitno prijavo uredite pravočasno. Dodatne prijave pa po zapolnitvi kapacitet ne bodo več mogoče. Zaradi zagotavljanja kvalitete našega dela in vašega dobrega počutja je omejeno tudi število udeležencev na naših plesnih delavnicah.

Vljudno vabljeni v našo družbo.

Ekipa Plesnega Vala