Plesni tečaji za odrasle * Dnevi odprtih vrat novembra 2023 v Plesnem valu

Bliža se čas prednovoletnih zabav, druženj, plesov… In vi ste prejšnja leta vse te le presedeli ob plesišču, medtem, ko so se drugi noro zabavali? Naj bo letos drugače! Ujemite še zadnji termin ZAČETNEGA plesnega tečaja, ki ga v Plesnem valu pripravljamo pred novim letom ali pa še pravi čas obnovita in nadgradita svoje plesno znanje na katerem od tečajev višjih stopenj.

V Plesnem valu za Vas ob tudi to jesen ob pričetku 2. sklopa plesnih tečajev pripravljamo DNEVE ODPRTIH VRAT, ki bodo potekali od 16. novembra dalje. Takrat se nam lahko brezplačno in brez obveznosti pridružite na vseh terminih in stopnjah naših plesnih tečajev, jih preizkusite, spoznate naš način dela in seveda naše plesne učitelje. Tako se boste lažje odločili za tistega, ki vam je všeč, hkrati pa lahko naše plesne učitelje povprašate za nasvet o primerni stopnji plesnega tečaja za vas.

Vse, ki bi radi storili svoje prve prave plesne korake vabimo v naš ZAČETNI PLESNI TEČAJ, ki bo potekal v dveh terminih – vsak četrtek ob 20.30 uri in vsako nedeljo ob 17.30. uri. Na voljo sta torej dva termina, vi pa se odločite za tistega, ki vam odgovarja. Plesni tečaj bo potekal v enkrat tedensko v izbranem terminu, zajema 8 srečanj po 75 minut, z vami pa bo bosta naša plesna učitelja Boštjan v četrtkovem terminu in Cvetka v nedeljskem terminu. Vse, kar potrebujete je dobra volja, za ostalo poskrbimo mi… Na plesnem tečaju boste spoznali trenutno najaktualnejše standardne, latinskoameriške in moderne plese, ki vam bodo prišli prav ob vsaki priložnosti. Naučili se bomo osnovnih korakov in elementov plesov kot so: angleški in dunajski valček, foxtrott, cha cha cha, samba, disco fox… in jih povezali v atraktivne koreografije, s katerimi boste brez zadrege stopili na plesišče. Obljubljamo, da boste z užitkom naredili svoje prve plesne korake!

Vse, ki ste svoje prve plesne korake že kdaj naredili in bi radi svoje plesno znanje sedaj obnovili, izpopolnili in nadgradili vabimo v naše plesne tečaje višjih stopenj. Tečaji so razdeljeni po stopnjah na nadaljevalni, višji nadaljevalni in izpopolnjevalni. Nadaljevalna plesna tečaja sta namenjena vsem, ki ste že kdaj bili na začetnem plesnem tečaju in poznate oziroma plešete osnovni plesni program – osnovne korake in figure plesov kot so angleški in dunajski valček, foxtrot, cha cha cha, samba, disco-fox… V teh stopnjah bomo naše plesno znanje obnovili, pri že znanih plesih dodali nove plesne figure, jih povezali v atraktivne plesne kombinacije in spoznali nove plese – rumbo, tango, jive, salso… Vsi bolj izkušeni ljubitelji družabnega plesa in tisti zares pravi plesni sladokusci pa ne smete manjkati na izpopolnjevalnem plesnem tečaju, kjer vas poleg novih plesnih figur, še atraktivnejših kombinacij in aktualnih plesnih novost čaka tudi več poudarka na plesni tehniki, stylingu oz. izgledu para, vodenju in sledenju, medsebojni komunikaciji…

Termini 2. sklopa plesnih tečajev in DNEVI ODPRTIH VRAT v novembru so:

 • ZAČETNI PLESNI TEČAJ – četrtek,16.nov. ob 20.30 in nedelja,19.nov. ob 17.30
 • NADALJEVALNI PLESNI TEČAJ – petek, 17.nov. ob 20.15 ali torek, 28.nov. ob 20.30 uri
 • VIŠJI NADALJEVALNI PLESNI TEČAJ – ponedeljek, 27. nov. ob 19.00
 • IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJ – torek, 28. nov. ob 19.00 ali ponedeljek, 27.nov. ob 19.00 uri
 • VIŠJI IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJ – sobota ob 20.30 uri

Na prvi vaji se nam lahko pridružita brez obveznosti in si sama izbereta stopnjo tečaja, ki vama odgovarja. Zagotovo bosta našla pravega zase…

Zakaj zaupati nam?

 • ker imajo vsi naši plesni učitelji pridobljeno diplomo in licenco Plesne zveze Slovenije, smo nosilci naziva >Dobra plesna šola< in imamo bogate izkušnje
 • ker nudimo garancijo na pridobljeno znanje ker cenimo vaš čas imate možnost kombiniranja terminov obiska tečaja, kar je v današnjem tempu življenja velika prednost
 • ker imamo za vas pripravljene cenovno ugodne pakete plačil
 • ker se nam na dnevih odprtih vrat lahko pridružite brezplačno in brez obveznosti in najprej preizkusite kaj ponujamo
 • ker vam nudimo odlične pogoje za ples v naši dvorani s parketom
 • ker znamo narediti naše skupne urice plesa sproščene in zabavne ker za vas enkrat mesečno pripravljamo plesne večere, kjer lahko svoje znanje utrdite in se dodobra naplešete

Ker je število mest omejeno, vas prosimo za rezervacijo po e-pošti na: info@plesnival.si.

Cena je 40,00€ na osebo oz. 80,00€ na par za 4 obiske ( en mesec), lahko pa se odločite tudi nakup celotnega paketa oz. sklopa tečaja, kjer je cena 70,00€ na osebo oz. 140,00€ na par za 8 obiskov (2 meseca). Vpis in plačilo tečaja uredite na recepciji plesne šole.

Za vse informacije pa smo vam na voljo tudi na telefonu 041 383 508.

Vljudno vabljeni v našo družbo!

Ekipa Plesnega vala

PTO 23 6ig net

Plesni večeri v Plesnem valu

Plesalci in plesalke, ljubitelji družabnega plesa!

Za vse, ki imate ritem v krvi in radi zaplešete v paru v Plesnem valu pripravljamo poseben večer v prečudovitem ambientu naše dvorane, kjer ne bo manjkalo odlične plesne glasbe, dobre družbe in prijetnega vzdušja. Enkrat mesečno vas tako vabimo na sobotna PLESNA DRUŽENJA, ki so odlična priložnost da svoje plesno znanje utrdite, nabirate >plesno kilometrino<, se zares dodobra naplešete ali pa le podružite s prijetnimi ljudmi. Plesna druženja bomo pripravili v principu preplesavanja in so odprtega tipa, kar pomeni, da ste v našo družbo vabljeni prav vsi, ki je ples vaša strast. Dobrodošli ste tako plesni začetniki, kot tudi vsi plesni navdušenci, ki že imate bogato plesno znanje. Na preplesavanju je vedno prisoten tudi naš plesni učitelj, ki vam bo z veseljem na voljo za kakršno koli vprašanje oz. nasvet, če ga boste potrebovali. Poskrbeli bomo tudi, da se po vseh plesnih naporih osvežite in okrepčate. Smo vas prepričali?

S sobotna plesna druženja bodo v plesni sezoni 2023/ 2024 potekala

soboto, 21. oktobra, 18. novembra, 16. decembra, 20.januarja, 17.februarja, 16. marca, 20.aprila in 18. maja.

ob koncu sezone v mesecu juniju pa bomo za vas pripravili zaključni plesni večer.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava z imenom in priimkom po e-pošti na naš naslov: info@plesnival.si, saj je število mest omejeno.

Ljubitelji družabnega plesa enostavno ne smete manjkati…

Preplesavanje23 jesen net

Vljudno vabljeni v našo družbo.

Ekipa Plesnega vala

Program za dušo in telo – vinyasa yoga v Plesnem valu

V Plesnem valu smo letos kot novost pripravili odličen program za dušo in telo…

Tako boste lahko z nami zadihali v ravnovesje telesa, uma in duha z vinyasa yogo in stopili v svoj dan brez stresa, se med dnevom razbremenili ali svoj dan zaključili v harmoniji. Na voljo bo več terminov in opcij obiska…

Za odličen začetek dneva je na voljo jutranji termin v torek ob 7.uri

za dopoldanski odklop je na voljo dopoldanski termin v torek ob 10.uri

za harmoničen zaključek dneva pa večerni termin v sredo ob 18.uri.

S programom pričnemo v torek, 3. oktobra, vadba ob torkih bo potekala v prostorih Plesnega vala, vadba ob sredah pa v dvorani Golovec. Zaradi kvalitetnega dekla v skupini je število sodelujočih omejeno, obvezna je prijava na info@plesnival.si. Za več informacij smo vam na voljo na 041 673 330.

Vljudno vabljeni!

joga 23 net

Jesenski plesni vikend 2023

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa!

Poletje se počasi poslavlja in kmalu bomo zakorakali v novo plesno sezono. Upamo, da boste del le-te preživeli tudi v naši družbi in ponovno vas lahko razveselimo s prijetno novico.

Tudi letos bomo plesne šole Plesni val iz Celja, Plesna zvezda Katarine Venturini iz Ljubljane in Plesni center Dolenjske iz Novega mesta nadaljevale našo že tradicionalno plesno zgodbo in za vas pripravile skupni plesni vikend.

To jesen bomo za ljubitelje družabnega plesa organizirali dva plesna vikenda, ki bosta potekala v Puli in Rovinju.

Plesni vikend v Puli bo potekal v hotelu Park Plaza Histria od 24. do 26. novembra, 

plesni vikend v Rovinju pa v hotelu Lone od 1. do 3. decembra 2023.

Kreativa PV23 Pula prva net

Kreativa PVLone23prva net

Svoje plesno znanje boste lahko nadgrajevali na plesnih delavnicah s priznanimi plesnimi učitelji, zaplesali na dveh plesnih večerih, se razvajali z bogato ponudbo odličnega hotela in preživeli nepozaben vikend poln plesa in sprostitve. Program plesnega vikenda se prične v petek s popoldanskimi plesnimi delavnicami in PLESNIM VEČEROM ob glasbi v živo s pijačo dobrodošlice, nadaljuje v soboto z dopoldanskimi in popoldanskimi PLESNIMI DELAVNICAMI, kjer bomo spoznavali nove plesne kombinacije in PLESNIM VEČEROM, zaključi pa se v nedeljo s ponovitvenimi delavnicami.

Plesni vikend je pripravljen na bazi polpenziona s samopostrežnim zajtrkom in večerjo. Med plesnimi aktivnostmi, ki jih pripravljamo za Vas pa bo na voljo tudi dovolj prostega časa, ki ga boste lahko izkoristili za razvajanje z bogato wellness ponudbo hotela ali pa za jesenske užitke ob morju v idiličnem hrvaške Istre.

Več informacij pričakujte in povabilo pričakujte konec meseca avgusta, s prijavami pa bomo pričeli po 11.septembru…

 

Plesni tečaji za odrasle * Dnevi odprtih vrat septembra 2023 v Plesnem valu

Še ne plešeta? Ne odlašajta predolgo… Ples v dvoje je nekaj najlepšega in mi bomo poskrbeli, da bosta to tudi v resnici doživela.

V Plesnem valu za Vas ob začetku nove plesne sezone pripravljamo DNEVE ODPRTIH VRAT, ki bodo potekali od petka, 22. septembra 2023 dalje. V tem tednu se nam lahko brezplačno in brez obveznosti pridružite na vseh terminih in stopnjah naših plesnih tečajev, jih preizkusite, spoznate naš način dela in seveda naše plesne učitelje in se tako lažje odločite za tistega, ki vam je všeč.

Vse, ki bi radi storili svoje prve prave plesne korake vabimo v naš ZAČETNI PLESNI TEČAJ.

Na voljo je termin – petek ob 20.15. uri. Plesni tečaj zajema 8 srečanj v tem terminu, z vami pa bo naš plesni učitelj Boštjan. Vse, kar potrebujete je dobra volja, za ostalo poskrbimo mi… Na plesnem tečaju boste spoznali trenutno najaktualnejše standardne, latinskoameriške in moderne plese, ki vam bodo prišli prav ob vsaki priložnosti. Naučili se bomo osnovnih korakov in elementov plesov kot so: angleški in dunajski valček, foxtrott, cha cha cha, samba, disco fox… in jih povezali v atraktivne koreografije, s katerimi boste brez zadrege stopili na plesišče. Obljubljamo, da boste z užitkom naredili svoje prve plesne korake!

Vse, ki ste svoje prve plesne korake že kdaj naredili in bi radi svoje plesno znanje obnovili, izpopolnili in nadgradili pa vabimo v plesne tečaje višjih stopenj. Tečaji so po stopnjah razdeljeni na nadaljevalni, višji nadaljevalni in izpopolnjevalni. Nadaljevalna plesna tečaja sta namenjena vsem, ki ste že kdaj bili na začetnem plesnem tečaju in poznate oziroma plešete osnovni plesni program – osnovne korake in figure plesov kot so angleški in dunajski valček, foxtrot, cha cha cha, samba, disco-fox… V teh stopnjah bomo naše plesno znanje obnovili, pri že znanih plesih dodali nove plesne figure, jih povezali v atraktivne plesne kombinacije in spoznali nove plese – rumbo, tango, jive, salso… Vsi bolj izkušeni ljubitelji družabnega plesa in tisti zares pravi plesni sladokusci pa ne smete manjkati na izpopolnjevalnem plesnem tečaju, kjer vas poleg novih plesnih figur, še atraktivnejših kombinacij in aktualnih plesnih novost čaka tudi več poudarka na plesni tehniki, stylingu oz. izgledu para, vodenju in sledenju, medsebojni komunikaciji…

Termini plesnih tečajev in DNEVI ODPRTIH VRAT so:

ZAČETNI PLESNI TEČAJ – petek, 22.sept. ob 20.15 uri

NADALJEVALNI PLESNI TEČAJ - torek, 26.sept. ob 20.30

VIŠJI NADALJEVALNI PLESNI TEČAJ – ponedeljek, 25.sept. ob 20.30 uri 

IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJ

1.stopnja– torek, 26.sept. ob 19.00 uri  

2.stopnja– ponedeljek, 25.september ob 19.oo uri

VIŠJI IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJ – sobota, 23.sept. ob 20.30 uri

odrasliPTsept23 ig2net

 

Za ples nikoli ni prepozno!

Za vse malo starejše plesalce in plesalke smo letos pripravili prav poseben plesni tečaj, namenjen in prilagojen vsem, ki ste se odločili aktivno preživeti čas v dvoje in storiti nekaj dobrega za ohranitev svoje vitalnosti. Vodila ga bo naša izkušena plesna učiteljica Cvetka. Saj veste, leta so samo številke…

seniorPTsept23 net

 

V Plesnem valu boste lahko zaplesali tudi v vročih latino ritmih, ki so zaradi svoje sproščenosti in hkrati energičnosti, v kateri je moč čutiti strast Latinske Amerike in njenih ritmov osvojili svet…

Ob četrtkih za Vas pripravljamo ob 19.30 uri začetni in ob 20.30 nadaljevalni plesni tečaj SALSE & BACHATE.

S plesnim tečajem pričnemo v četrek, 28.septembra in bo potekal 1 x tedensko po eno polno uro v sklopu osmih srečanj v naši plesni dvorani. Sam program je zastavljen družabno, kar pomeni, da bomo osnove spoznali temeljito, v paru, brez menjavanja plesnih partnerjev. Spoznali bomo osnovne korake in elemente salse, se naučili osnovnih figur, spinov, vodstva in usklajenosti plesa v paru…, vse to pa smo povezali v atraktivne koreografije. Ko pa boste vse to že z lahkoto obvladali, vas čakajo tudi zahtevnejši plesni elementi in figure s katerimi boste zablesteli na plesišču. V naš program pa smo poleg same salse za popestritev dodali tudi aktualni latino plesni hit – BACHATO…

 

Na prvi vaji se nam lahko pridružita brez obveznosti in si sama izbereta stopnjo tečaja, ki vama odgovarja. Zagotovo bosta našla pravega zase…

Zakaj zaupati nam?

 • ker imajo vsi naši plesni učitelji pridobljeno diplomo in licenco Plesne zveze Slovenije, smo nosilci naziva >Dobra plesna šola< in imamo bogate izkušnje
 • ker nudimo garancijo na pridobljeno znanje
 • ker cenimo vaš čas imate možnost kombiniranja terminov obiska tečaja, kar je v današnjem tempu življenja velika prednost
 • ker imamo za vas pripravljene cenovno ugodne pakete plačil
 • ker se nam na dnevih odprtih vrat lahko pridružite brezplačno in brez obveznosti in najprej preizkusite kaj ponujamo
 • ker vam nudimo odlične pogoje za ples v naši dvorani s parketom
 • ker znamo narediti naše skupne urice plesa sproščene in zabavne
 • ker za vas enkrat mesečno pripravljamo plesne večere, kjer lahko svoje znanje utrdite in se dodobra naplešete

Ker je število mest omejeno, vas prosimo za rezervacijo po e-pošti na: info@plesnival.si.

Za vse informacije pa smo vam na voljo tudi na telefonu 041 383 508.

Cena  je 40,00€ na osebo oz. 80,00€ na par za 4 obiske ( en mesec),

lahko pa se odločite tudi nakup celotnega paketa oz. sklopa tečaja,

kjer je cena 70,00€ na osebo oz. 140,00€ na par  za 8 obiskov (2 meseca).

Vpis in plačilo tečaja uredite na recepciji plesne šole, v gotovini oz. s plačilnimi karticami.

V Plesnem valu Vas pričakujemo polni novih idej in plesne energije in ne dvomimo, da nam bo naše skupno druženje uspelo narediti nepozabno! Čaka nas obilo novih plesnih korakov, sproščenih nasmehov, veselih pogledov, prijetnih ritmov, bleščečega glamurja…

Kot uverturo v novo plesno sezono smo za vas pripravili PREPLESAVANJA, ki bodo potekala v septembru ob petkih od 20.30 ure dalje, kjer se nam lahko pridružite in preživite večer ob odlični plesni glasbi v prijetni družbi, >pobrišete prah< s svojih plesnih čeveljcev, hkrati pa naše plesne učitelje povprašate za nasvet o primerni stopnji plesnega tečaja za vas. 

Vabljeni v našo družbo!

Ekipa Plesnega vala

DOV sept 23 2 net

Septembersko PLESANJE za odrasle @Plesni val

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji!

Letošnje vroče poletje se počasi, a vztrajno poslavlja. Upamo, da ste ga preživeli prijetno, s polno novih dogodivščin in nepozabnih spominov, v družbi najbližjih. S prihajajočo jesenjo pa na vrata trka tudi nova plesna sezona, ki jo boste upamo preživeli v naši družbi. Da pa boste pričetek plesnih tečajev in vseh prihajajočih plesnih dogodkov dočakali v dobri plesni kondiciji Vas vabimo, da se nam pridružite na naših petkovem septemberskem  PLESANJU vsak petek od 20.30 ure dalje v Plesnem valu, s katerimi pričnemo že v mesecu septembru in bodo zagotovo prijetno ogrevanje pred začetkov tečajev.

 

Tako vas na plesni parket vabimo v petek, 1., 8. in 15. septembra. 

Na preplesavanjih bodo vedno prisotni tudi naši plesni učitelji, ki vam bodo z veseljem na voljo za kakršnokoli vprašanje. Obisk priporočamo vsem, ki ste v dilemi, katero stopnjo tečaja izbrati zase, saj vam bomo tako lažje svetovali in vam priporočili pravo izbiro. Poskrbeli bomo seveda za odlično plesno glasbo in prijetno vzdušje, ne bo pa manjkal niti kozarček osvežitve.

Preplesavanje23 sept net

Prosimo Vas, da svojo udeležbo potrdite s prijavo po e.pošti na : info@plesnival.si do dneva pred dogodkom. Število udeležencev je omejeno. 

Vljudno vabljeni v našo družbo!

Poletje v Plesnem valu

Dragi plesalci in plesalke, plesni prijatelji!

Tudi v poletnih mesecih v Plesnem valu ne bomo počivali… Odločili smo se, da pravo poletno vzdušje pričaramo kar na plesnem parketu. Za vse ljubitelje družabnega plesa pripravljamo POLETNE PLESNE VEČERE, ki bodo potekali v petek, 9. in 23. junija, v petek, 7. julija in petek, 25. avgusta od 20.30 ure dalje v Plesnem valu.

Poletje PV 23net

Tako Vas torej vabimo, da se nam tudi poleti pridružite na poletno obarvanih preplesavanjih, kjer se boste lahko v naši plesni dvorani dodobra naplesali, utrdili svoje plesne korake in preživeli lep poletni večer v ritmih odlične plesne glasbe, dobri družbi in prijetnem vzdušju. Dobrodošli ste tako plesni začetniki, kot tudi vsi plesni navdušenci, ki že imate bogato plesno znanje. Na preplesavanju je vedno prisoten tudi naš plesni učitelj, ki vam bo z veseljem na voljo za kakršnokoli vprašanje oz. nasvet, če ga boste potrebovali. Poskrbeli bomo tudi, da se po vseh plesnih naporih osvežite. Število parov je omejeno, zato vas prosimo, da si svoje mesto zagotovite z rezervacijo na info@plesnival.si. Cena za poletno plesno doživetje bo 15,00 eur na par.

Vljudno vabljeni v našo družbo!

 

Plesni vikend Rovinj marec 2023

Utrinki s tradicionalnega plesnega vikenda v Rovinju, ki ga v sodelovanju organiziramo Plesni val , Plesna zvezda Katarine Venturini in Plesni center Dolenjske in je potekal od 24. do 26. marca 2023 v Hotelu Lone  ***** v Rovinju.

Pomladni plesni vikend v Hotelu Lone v Rovinju * 24.-26.marec 2023

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa!

Tudi letos bomo prve pomladne sončne žarke pričakali v enem najlepših mest hrvaške Istre v naši družbi.  Že tradicionalno za vas pripravljamo 

POMLADNI PLESNI VIKEND, ki bo potekal od 24. do 26. marca 2023 v Hotelu LONE***** v Rovinju

Svoje plesno znanje boste lahko nadgrajevali na plesnih delavnicah s priznanimi plesnimi učitelji Plesnega vala iz Celja in Plesnega centra Dolenjske iz Novega mesta, zaplesali na dveh plesnih večerih, se razvajali z bogato ponudbo odličnega hotela in preživeli nepozaben vikend poln plesa in sprostitve. Program plesnega vikenda se prične v petek, 24. marca s popoldanskimi plesnimi delavnicami in PLESNIM VEČEROM ob glasbi v živo s pijačo dobrodošlice, nadaljuje v soboto, 25. marca z dopoldanskimi in popoldanskimi PLESNIMI DELAVNICAMI, kjer bomo spoznavali nove plesne kombinacije in PLESNIM VEČEROM, zaključi pa se v nedeljo, 26. marca s ponovitvenimi delavnicami.

Plesni vikend je pripravljen na bazi polpenziona s samopostrežnim zajtrkom in večerjo. Med plesnimi aktivnostmi, ki jih pripravljamo za Vas pa bo na voljo tudi dovolj prostega časa, ki ga boste lahko izkoristili za razvajanje z bogato wellness ponudbo hotela ali pa za spomladanske užitke ob morju v idiličnem okolju enega najlepših obmorskih mest hrvaške Istre.

Več informacij o hotelu lahko dobite na spodnjih povezavah.

http://www.lonehotel.com/

https://www.maistra.com/si/hotel-lone-rovinj

http://www.lonehotel.com/virtualne_setnje/lone_tour/

http://www.lonehotel.com/multimedia/foto

Kreativa PVmarec23net

Naš pomladni plesni vikend je razprodan in žal prijave niso več mogoče!

V kolikor bi želeli prejemati obvestila o prihajajočih plesnih dogodkih, ki jih pripravljamo za vas nas kontaktirajte po e-pošti na info@plesnival.si .

 

Vljudno vabljeni v našo družbo.

Ekipa Plesnega Vala

Plesni tečaji za odrasle * novi termini v marcu 2023

Še ne plešeta? Ne odlašajta predolgo… Ples v dvoje je nekaj najlepšega in mi bomo poskrbeli, da bosta to tudi v resnici doživela. Morda je prav zdaj pravi trenutek, da si vzameta čas zase in skupaj v naši družbi naredita svoje prve plesne korake ali pa spet zaplešeta z iskrico v očeh…

V mesecu marcu v Plesnem valu pričenjamo z novim sklopom PLESNIH TEČAJEV za odrasle.

ZAČETNIM PLESNIM TEČAJEM pričnemo v četrtek, 23. marca ob 20.30 uri.

Plesni tečaj poteka 1x tedensko v izbranem terminu, zajema 8 srečanj , spoznali pa bomo trenutno najaktualnejše standardne, latinskoameriške in moderne plese, ki vam bodo prišli prav ob vsaki priložnosti. Naučili se bomo osnovnih korakov in elementov plesov kot so: angleški in dunajski valček, foxtrot, cha cha cha, samba, disco fox… in jih povezali v atraktivne koreografije, s katerimi boste brez zadrege stopili na plesišče.

Vse tiste, ki ste že kdaj plesali in je vaše znanje nekako utonilo v pozabo, pa bi ga radi osvežili in nadgradili, svojemu plesnemu repertoarju pa dodali plese kot so rumba, tango, jive… vabimo v naš NADALJEVALNI TEČAJ, ki bo potekal ob torkih ob 20.30 uri. Pričnemo v torek, 21. marca.

V mesecu marcu pa seveda pričenjamo tudi z novimi termini višjih stopenj po urniku:

VIŠJI NADALJEVALNI PLESNI TEČAJ

- ponedeljek, 20.marec ob 20.30.uri

IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJ

- torek, 28. marec ob 19.00. uri 

– ponedeljek, 27.marec ob 19.00. uri

 VIŠJI IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJ

- vsako soboto ob 20.30 uri 

V letošnji plesni sezoni smo za vas pripravili še novost – OBNOVITVENI plesni tečaj z našo plesno učiteljico Cvetko, na katerega ste vabljeni vsi, ki ste svoje plesne korake nekoč že dobro obvladali, a ste mogoče prekinili svojo plesno >kariero< in si želite svoje znanje osvežiti in se vrniti v tisto pravo plesno kondicijo.  Tečaj poteka vsako nedeljo ob 17.30 uri v naši plesni dvorani.

Od ponedeljka, 20. marca dalje Vas vabimo na DNEVE ODPRTIH VRAT 4. sklopa letošnjih plesnih tečajev na katerih se nam lahko brez obveznosti pridružite, nas spoznate in doživite prvo vajo družabnega plesnega tečaja tudi zares. Na prvi vaji se nam lahko pridružita brez obveznosti in si sama izbereta stopnjo tečaja, ki vama odgovarja. Zagotovo bosta našla pravega zase. Vse kar potrebujete je dobra volja, za ostalo poskrbimo mi…

Zakaj zaupati nam?

 • ker imajo vsi naši plesni učitelji pridobljeno diplomo in licenco Plesne zveze Slovenije, smo nosilci naziva >Dobra plesna šola< in imamo bogate izkušnje
 • ker nudimo garancijo na pridobljeno znanje
 • ker cenimo vaš čas imate možnost kombiniranja terminov obiska tečaja, kar je v današnjem tempu življenja velika prednost
 • ker imamo za vas pripravljene cenovno ugodne pakete plačil
 • ker se nam na dnevih odprtih vrat lahko pridružite brezplačno in brez obveznosti in najprej preizkusite kaj ponujamo
 • ker vam nudimo odlične pogoje za ples v naši dvorani s parketom
 • ker znamo narediti naše skupne urice plesa sproščene in zabavne
 • ker za vas enkrat mesečno pripravljamo plesne večere, kjer lahko svoje znanje utrdite in se dodobra naplešete

Ker je število mest omejeno, vas prosimo za rezervacijo po e-pošti na: info@plesnival.si.

Za vse informacije pa smo vam na voljo tudi na telefonu 041 383 508.

Cena  je 40,00€ na osebo oz. 80,00€ na par za 4 obiske ( en mesec),

lahko pa se odločite tudi nakup celotnega paketa oz. sklopa tečaja,

kjer je cena 70,00€ na osebo oz. 140,00€ na par  za 8 obiskov (2 meseca).

Vpis in plačilo tečaja uredite na recepciji plesne šole, v gotovini oz. s plačilnimi karticami.

Vljudno vabljeni v našo družbo.