Septembersko PLESANJE za odrasle @Plesni val

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji!

Letošnje vroče poletje se počasi, a vztrajno poslavlja. Upamo, da ste ga preživeli prijetno, s polno novih dogodivščin in nepozabnih spominov, v družbi najbližjih. S prihajajočo jesenjo pa na vrata trka tudi nova plesna sezona, ki jo boste upamo preživeli v naši družbi. Da pa boste pričetek plesnih tečajev in vseh prihajajočih plesnih dogodkov dočakali v dobri plesni kondiciji Vas vabimo, da se nam pridružite na naših petkovem septemberskem  PLESANJU vsak petek od 20.30 ure dalje v Plesnem valu, s katerimi pričnemo že v mesecu septembru in bodo zagotovo prijetno ogrevanje pred začetkov tečajev.

 

Tako vas na plesni parket vabimo v petek, 1., 8. in 15. septembra. 

Na preplesavanjih bodo vedno prisotni tudi naši plesni učitelji, ki vam bodo z veseljem na voljo za kakršnokoli vprašanje. Obisk priporočamo vsem, ki ste v dilemi, katero stopnjo tečaja izbrati zase, saj vam bomo tako lažje svetovali in vam priporočili pravo izbiro. Poskrbeli bomo seveda za odlično plesno glasbo in prijetno vzdušje, ne bo pa manjkal niti kozarček osvežitve.

Preplesavanje23 sept net

Prosimo Vas, da svojo udeležbo potrdite s prijavo po e.pošti na : info@plesnival.si do dneva pred dogodkom. Število udeležencev je omejeno. 

Vljudno vabljeni v našo družbo!