Zimska PLESNA PRODUKCIJA 2015

npp

Ob vstopu v novo leto 2015 bomo tudi letos v Plesnem valu pripravili ZIMSKO PLESNO PRODUKCIJO, kjer se bodo na plesnem podiju s svojimi plesnimi točkami predstavile vse naše plesne skupine iz Celja, Šentjurja in Žalca. Videli boste lahko naše najmlajše plesalce in plesalke, ki so s svojimi prvimi plesni koraki šele začeli, starejši pa vas bodo v različnih ritmih popeljali skozi plesne stile od uličnega hip hop-a , street-a in break dance-a, do elegantnega show dance in jazz-a, energičnega disco dance-a, zaplesali pa bomo tudi v paru.

Naš letošnji plesni spektakl bo v nedeljo, 11.januarja 2015 v Športni dvorani Gimnazije Celje Center v Celju .

V popoldanskem delu, ki se bo pričel ob 16.00 uri bodo zaplesali naši najmlajši plesalci, v večernem delu ob 18.00 uri pa vas čaka plesna revija naših najboljših plesnih skupin.

Lokacija: Športna dvorana Gimnazije Celje Center, Kosovelova 1, 3000 Celjehttp://www.gcc.si/o-soli/lokacija-sole/

Vstopnice bodo na voljo na dogodku in v recepciji Plesnega vala v času uradnih ur od ponedeljka, 5. jan. dalje. Vstopnina je 5,00€ za odrasle, za dijake in šutdente 3,00€, otroci do 12.leta pa imajo vstop prost.

Navodila za nastopajoče:

Vsa navodila za produkcijo, informacije o kostumografiji ( kako biti oblečen in urejen ) in vstopnice za plesalce dobite pri svojem trenerju na prvi vaji v januarju.

Se vidimo.

Ekipa Plesnega vala