Jesenski plesni vikend 2023

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa!

Poletje se počasi poslavlja in kmalu bomo zakorakali v novo plesno sezono. Upamo, da boste del le-te preživeli tudi v naši družbi in ponovno vas lahko razveselimo s prijetno novico.

Tudi letos bomo plesne šole Plesni val iz Celja, Plesna zvezda Katarine Venturini iz Ljubljane in Plesni center Dolenjske iz Novega mesta nadaljevale našo že tradicionalno plesno zgodbo in za vas pripravile skupni plesni vikend.

To jesen bomo za ljubitelje družabnega plesa organizirali dva plesna vikenda, ki bosta potekala v Puli in Rovinju.

Plesni vikend v Puli bo potekal v hotelu Park Plaza Histria od 24. do 26. novembra, 

plesni vikend v Rovinju pa v hotelu Lone od 1. do 3. decembra 2023.

Kreativa PV23 Pula prva net

Kreativa PVLone23prva net

Svoje plesno znanje boste lahko nadgrajevali na plesnih delavnicah s priznanimi plesnimi učitelji, zaplesali na dveh plesnih večerih, se razvajali z bogato ponudbo odličnega hotela in preživeli nepozaben vikend poln plesa in sprostitve. Program plesnega vikenda se prične v petek s popoldanskimi plesnimi delavnicami in PLESNIM VEČEROM ob glasbi v živo s pijačo dobrodošlice, nadaljuje v soboto z dopoldanskimi in popoldanskimi PLESNIMI DELAVNICAMI, kjer bomo spoznavali nove plesne kombinacije in PLESNIM VEČEROM, zaključi pa se v nedeljo s ponovitvenimi delavnicami.

Plesni vikend je pripravljen na bazi polpenziona s samopostrežnim zajtrkom in večerjo. Med plesnimi aktivnostmi, ki jih pripravljamo za Vas pa bo na voljo tudi dovolj prostega časa, ki ga boste lahko izkoristili za razvajanje z bogato wellness ponudbo hotela ali pa za jesenske užitke ob morju v idiličnem hrvaške Istre.

Več informacij pričakujte in povabilo pričakujte konec meseca avgusta, s prijavami pa bomo pričeli po 11.septembru…