ekipa

 

 

Ekipa PLESNEGA VALA je sestavljena iz najboljših plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev. Z vami smo …

CVETKA ŠPILJAR

lastnica plesne šole in strokovni vodja vseh naših plesnih programov. Je diplomirana plesna učiteljica z diplomo Plesne zveze Slovenije, članica Združenja plesnih vaditelje,učiteljev in trenerjev Slovenije. Z svojim vrhunskim znanjem, bogatimi izkušnjami in več kot tridesetletnim delovanjem na področju plesa je postala ena najbolj prepoznavnih in cenjenih plesnih pedagoginj v Sloveniji. V Celju so njeno energijo in predanost delu v plesu nagradili z Bronastim grbom Mestne občine Celje. Z svojim delom pušča neizbrisen pečat na mnogih generacijah celjskih osnovnošolcev, maturantov in odraslih, ki so se prav pod njenim vodstvom naučili svojih prvih plesnih korakov. V Plesnem valu vodi naše plesne tečaje za odrasle v vseh stopnjah, klubske plesne programe, plesne tečaje za devetošolce osnovnih šol in maturante in seveda naše najpomembnejše prireditve,valete, maturantske plese in ulično četvorko…

MARJAN ŠPILJAR

organizacijski in finančni vodja naše plesne šole, ki skrbi, da vsi naši programi potekajo na vrhunskem nivoju. S svojimi vedno svežimi idejami, znanjem in vizijo vsako leto pripravlja zanimive in odmevne projekte, ki razgibajo kulturno in družabno dogajanje v mestu Celje.

BOŠTJAN ŠPILJAR

Diplomirani plesni učitelj z diplomo Plesne zveze Slovenije, član ZPVUTS, bivši vrhunski tekmovalec v standardnih in latinskoameriških plesih, z več kot desetletnimi izkušnjami je postal  eden najbolj priljubljenih in prepoznavnih plesnih pedagogov tako v Celju kot Sloveniji. V Plesnem valu vodi družabne plesne tečaje za odrasle v vseh stopnjah, programe plesnih novosti, plesne delavnice, plesne programe za valeto in maturantske plese tečaje. Svoje že tako bogato znanje vsako leto nadgrajuje na vseh najpomembnejših strokovnih izobraževanjih doma in v tujini in skrbi, da so vse najbolj vroče novosti iz sveta plesa tudi v Plesnem valu. Skozi leta si je z treningom st.in la.plesov in z delom plesnega pedagoga pridobil izkušnje tako v specifičnem plesnem , kot tudi pedagoškem znanju in reference na katere smo v Plesnem valu ponosni. Z svojim edinstvenim stilom vodenja plesnih tečajev in podajanja znanja  vas bo na zanimiv in zabaven način popeljal ob plesnega začetnika do plesalca, ki bo na plesišču zagotovo zablestel.

bostjan

MIHA POZNIČ

»Plesati sem začel kot samouk v plesni dvorani Mladinskega centra Celje. Prvi trening, ki sem ga obiskoval je bil trening hip hopa v Plesnem valu. V času študija sem plesal v Mariboru in s člansko zasedbo osvojil naslov državnih, evropskih in svetovnih prvakov. Kot trener in koreograf na svojih treningih vzpodbujam izvirnost, občutek za glasbo in ples ter povezanost posameznika s skupino.«

Miha v Plesnem valu vodi otroške, mladinske in članske programe Street dance showa in HIP HOPa.

Kot trener in koreograf je dosegel že veliko odmevnih rezultatov, ustvaril je dvakratne aktualne svetovne prvake (The Pharaohs), državne in svetovne prvake v solo in duo disciplinah in je idejni vodja velike formacije FORCE, ki je že dosegala zmage na velikih tekmovanjih in se redno uvršča na visoka mesta tako na državnih tekmovanjih, kot tudi na mednarodnih prvenstvih. Je dobitnik nagrade Plesne zveze Slovenije Naj koreograf <2012/13> in Zlate plaketa za vrhunske dosežke, ter dobitnik priznanja Mestne občine Celje za strokovno delo.

miha

SARA KRAJNC

sara.

ALJA PLIBERŠEK

.alja

KRISTJAN TERGLAV

kiki.

TJAŠA BOMBAČ

Vrhunska plesalka, bivša tekmovalka v standardnih in latinskoameriških plesih prestižnega A razreda, večkratna zmagovalka plesnih turnirjev doma in v tujini, plesna vaditeljica z diplomo PZS, ki v Plesnem valu skrbi predvsem za nove generacije tekmovalnih plesnih parov, vodi pa tudi naše programe  za otroke ,mladino in odrasle.

KATJA LIPEJ

katja.

VITA JANIČ

.vita

MANCA SKOMINA

manca