team_pv1net

Ekipa PLESNEGA VALA je sestavljena iz najboljših plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev. Z vami smo …

CVETKA ŠPILJAR

lastnica plesne šole in strokovni vodja vseh naših plesnih programov. Je diplomirana plesna učiteljica z diplomo Plesne zveze Slovenije, članica Združenja plesnih vaditelje,učiteljev in trenerjev Slovenije. Z svojim vrhunskim znanjem, bogatimi izkušnjami in več kot tridesetletnim delovanjem na področju plesa je postala ena najbolj prepoznavnih in cenjenih plesnih pedagoginj v Sloveniji. V Celju so njeno energijo in predanost delu v plesu nagradili z Bronastim grbom Mestne občine Celje. Z svojim delom pušča neizbrisen pečat na mnogih generacijah celjskih osnovnošolcev, maturantov in odraslih, ki so se prav pod njenim vodstvom naučili svojih prvih plesnih korakov. V Plesnem valu vodi naše plesne tečaje za odrasle v vseh stopnjah, klubske plesne programe, plesne tečaje za devetošolce osnovnih šol in maturante in seveda naše najpomembnejše prireditve,valete, maturantske plese in ulično četvorko…

MARJAN ŠPILJAR

organizacijski in finančni vodja naše plesne šole, ki skrbi, da vsi naši programi potekajo na vrhunskem nivoju. S svojimi vedno svežimi idejami, znanjem in vizijo vsako leto pripravlja zanimive in odmevne projekte, ki razgibajo kulturno in družabno dogajanje v mestu Celje.

BOŠTJAN ŠPILJAR

Diplomirani plesni učitelj z diplomo Plesne zveze Slovenije, član ZPVUTS, bivši vrhunski tekmovalec v standardnih in latinskoameriških plesih, z več kot desetletnimi izkušnjami je postal  eden najbolj priljubljenih in prepoznavnih plesnih pedagogov tako v Celju kot Sloveniji. V Plesnem valu vodi družabne plesne tečaje za odrasle v vseh stopnjah, programe plesnih novosti, plesne delavnice, plesne programe za valeto in maturantske plese tečaje. Svoje že tako bogato znanje vsako leto nadgrajuje na vseh najpomembnejših strokovnih izobraževanjih doma in v tujini in skrbi, da so vse najbolj vroče novosti iz sveta plesa tudi v Plesnem valu. Skozi leta si je z treningom st.in la.plesov in z delom plesnega pedagoga pridobil izkušnje tako v specifičnem plesnem , kot tudi pedagoškem znanju in reference na katere smo v Plesnem valu ponosni. Z svojim edinstvenim stilom vodenja plesnih tečajev in podajanja znanja  vas bo na zanimiv in zabaven način popeljal ob plesnega začetnika do plesalca, ki bo na plesišču zagotovo zablestel.

AJDA HABJAN

»Najprej ples kot igra, nato balet kot osnova vseh zvrti plesa in sodobni ples za ustvarjalnost ter plesno gledališče za pogum in izvirnost. V Plesnem Valu sem se zaljubila v show dance/jazz balet, ki sem ga vedno začinila še s kakšno drugo zvrstjo plesa ali sprostitve: salsa, hip hop, zumba, joga… Po letih tekmovanj v okviru raznih plesnih šol (IGEN, Plesni val, Kazina), projektov, nastopov in festivalov je lepo prenesti vse neprecenljive izkušnje na mlade plesalce v upanju, da te bodo nekoč prerasli tako v višino kot tudi v plesnem znanju.«

Ajda je v Plesnem valu vodja otroških rekreativnih programov, vodja podružnic v Šentjurju in Žalcu in vodja promocijskih dejavnosti (nastopi, predstave, animacije).

Kot plesalka je v otroškem obdobju bila vodilna plesalka v otroških in mladinskih plesnih predstavah (Vidkova srajčica) in obiskala veliko domačih in mednarodnih plesnih festivalov (Turčija, Nizozemska, Bolgarija, J Koreja…). V času študija v Ljubljani je s show formacijo osvojila naslov državnih prvakov in plesala v oddaji Spet doma.

Kot vodja promocij je avtor in idejni vodja tematskih nastopov in plesnih predstav (Zaline božične sanje, Hip Hop Hura) in odgovorna za organizacijo vseh promocijskih dejavnosti (nastopi, predstave, predstavitve, sodelovanja…).

Plesna skupina Connexion, pod vodstvom Tjaše Leban in Ajde Habjan, je že z več kot 100 nastopi popestrila razne dogodke, prireditve, tekmovanja, koncerte in še več.

TJAŠA LEBAN

»Prve plesne korake sem zaplesala prav v Plesnem valu, kjer imam za sabo veliko rednih in tekmovalnih treningov ter raznih projektov. Ves čas skrbela za svoj plesni napredek, saj sem se pod vodstvom raznih mentorjev takoj začela udejstvovati tudi kot aktivna tekmovalka v okviru Plesne zveze Slovenije. Udeležila sem se že več kot 40 tekmovanj tako na državni kot mednarodni ravni. Izobraževala sem se na raznih plesnih workshopih v Sloveniji, Srbiji, Los Angelesu in New Yorku ter nadgrajevala svoje znanje v raznih slovenskih plesnih šolah (Plesni val, The Artifex, Maestro). Trenutno ves svoj čas in energijo vlagam v ples, saj sem skozi leta treningov in tekmovanj ugotovila, da je to tisto, kar v življenju želim početi. S skupino Connexion, kjer sem tako koreografinja kot plesalka, poleg udeleževanja na državnih in mednarodnih tekmovanjih tudi aktivno nastopamo na raznih dogodkih po Sloveniji.«

Tjaša v Plesnem valu vodi otroške, mladincke in članske programe HIP HOPa v Celju in Šentjurju.

V letu 2015 je kot koreografinja in hkrati plesalka dosegla vrhunske rezultate, saj se v mladinski in članski kategoriji s svojimi HIP HOP malimi skupinami dosegla naslov državnih podprvakinj, ter odlične uvrstitve z otroški in mladinskimi solisti, duo, skupinami in formacijo. Mladinska HIP HOP skupina FIERCE je osvojila naslov SVETOVNIH PRODPRVAKINJ, kar je v eni izmed najkonkurenčnejših plesnih zvrsti MTP vrhunski dosežek.

Vrhunska hip hop plesalka in koreografinja, nosilka medalj z državnih prvenstev. S svojim edinstvenim plesnim stilom in vedno novimi idejami za atraktivne koreografije skrbi za naše plesalce hip hop-a.

MIHA POZNIČ

»Plesati sem začel kot samouk v plesni dvorani Mladinskega centra Celje. Prvi trening, ki sem ga obiskoval je bil trening hip hopa v Plesnem valu. V času študija sem plesal v Mariboru in s člansko zasedbo osvojil naslov državnih, evropskih in svetovnih prvakov. Kot trener in koreograf na svojih treningih vzpodbujam izvirnost, občutek za glasbo in ples ter povezanost posameznika s skupino.«

Miha v Plesnem valu vodi otroške, mladinske in članske programe Street dance showa in HIP HOPa.

Kot trener in koreograf je dosegel že veliko odmevnih rezultatov, ustvaril je dvakratne aktualne svetovne prvake (The Pharaohs), državne in svetovne prvake v solo in duo disciplinah in je idejni vodja velike formacije FORCE, ki je že dosegala zmage na velikih tekmovanjih in se redno uvršča na visoka mesta tako na državnih tekmovanjih, kot tudi na mednarodnih prvenstvih. Je dobitnik nagrade Plesne zveze Slovenije Naj koreograf <2012/13> in Zlate plaketa za vrhunske dosežke, ter dobitnik priznanja Mestne občine Celje za strokovno delo.

BOŠTJAN PAVČEK

»Svojo plesno pot sem pričel v Novem mestu. Med študijem na Fakulteti za šport sta me očarala jazz in Rock n Roll, kjer sem kasneje kot plesalec postal večkratni državni, evropski in svetovni prvak in vice-prvak. Sodeloval sem z vsemi koreografi, ki so delovali na slovenskem področju (Fred Lasser, Paul Henry, Mojca Horvat, Mirjam Podobnik, dr. Meta Zagorc, Marko Hren, Mimi Marčac Mirčeta, Miha Lampič…). Kot plesalec in akrobat sem sodeloval v raznih TV oddajah (TV Variate, Poglej in Zadeni, Planet in, Zoom, Victorji, Miss Slovenije) in v gledališču. Kot trener sem ponosen na dolgoletne izkušnje in vlaganje v mlade, saj sedaj moji varovanci tako v Rock n Roll-u, kot tudi v jazzu, show in disco danceu posegajo po najvišjih mestih na državnem prvenstvu, prav tako pa se vedno bolje uveljavljajo v svetovnem merilu.«

Boštjan ali bolje poznan kot “Pili” je v Plesnem valu glavni trener in koreograf jazz baleta, show danca in disco danca za vse starosti (otroci, mladini in člani). Je eden najboljših plesnih pedagogov in koreografov v Sloveniji, diplomirani plesni trener in sodnik z licenco PZS.

Plesalci jazza, show danca in disco danca so pod njegovim vodstvom v zadnjih desetih letih postali večkratni nosilci medalj iz državnih prvenstev in dosegajo zavidljive rezultate tudi na evropskih in svetovnih prvenstvih. Bošjan je diplomiran plesni trener in sodnik z licenco Plesne zveze Slovenija ter mednarodni sodnik na področju Moderi tekmovani plesi in Rock n Roll, ter ima status tehničnega sodnika pri Svetovni zvezi WRRC.

SARA MEDJA

»Plešem že od malih nog. Svojo tekmovalno kariero sem pričela pri 8 letih. Kot plesalka sem v članski kategoriji postala državna prvakinja v jazz duo in dvakratna državna podprvakinja v jazz solu. Plesala sem v Plesalnici Bohinj, v Plesni šoli Kazina in Šoli za nastopanje Bast. Obiskovala sem Umetniško gimnazijo, smer sodobni ples. Sem študentka Fakultete za šport, kjer končujem zadnji letnik, s končanim študijem pa bom pridobila naziv trener plesa.«

Sara v Plesnem valu v tandemu z Boštjanom Pavčkom vodi treninge jazz baleta, show danca in disco danca za vse starosti (otroci, mladini in člani).

VERONIKA KAC

Pleše tako rekoč odkar jena svetu, saj ježe kot mala punčka rada “pomigala” ob vsaki glasbi in priložnosti.
Prve “prave” plesne korake s plesnimi učitelji je naredila kot osnovnošolka. Na resnejšo plesno pot pa se je podala šele v 3. letniku gimnazije. Takrat se je zaljubila v show dance in vedela, da bo ples del mojega življenja in poklicne poti. Trdo delo in spodbuda Boštjana Pavčka, sta zaslužna da je v zelo kratkem času dosegla odlične rezultate, se udeležila raznih tekmovanj in si pridobila samozavest na nastopih. Svoje plesno znanje je izpopolnjevala  pri različnih  plesnih učiteljih po Sloveniji in se aktivno udeleževala delavnic tujih koreografov. Odlična priložnost in izkušnja so bili nastopi v živo pred kamerami, v oddajah Na zdravje, Spet doma in Viktorji. Kmalu se je prepustila še ritmom hip hopa in ljubezen do plesa je vedno močnejša. Poletje 2012 je preživela v Nemčiji na UDC, kjer sem se lahko učila od najboljših s celega sveta.

Tudi sama aktivno uči otroke že šesto leto. Pedagoško znanje si pridobiva na Fakulteti za šport v Ljubljani, kjer jo v letu 2014 čaka le še diploma.

TJAŠA BOMBAČ

Vrhunska plesalka, bivša tekmovalka v standardnih in latinskoameriških plesih prestižnega A razreda, večkratna zmagovalka plesnih turnirjev doma in v tujini, plesna vaditeljica z diplomo PZS, ki v Plesnem valu skrbi predvsem za nove generacije tekmovalnih plesnih parov, vodi pa tudi naše programe  za otroke ,mladino in odrasle.

SIMONA VIDOVIČ

Diplomirana plesna vaditeljica,ki je v svoji plesni karieri spoznala vse plesne stile – od hip hopa in jazza do standardnih in latinskoameriških plesov, sedaj pa svoje bogato znanje prenaša na naše najmlajše plesalce v plesnem vrtcu in hit programu.

MARTA VEHOVAR

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Svoje bogato plesno znanje je prepletla z pedagoškimi izkušnjami pri delu z najmlajšimi. V Plesnem valu skrbi za naše programe plesnega vrtca za najmlajše.