Dobrodošli v Plesnem valu. Dovolite nam, da se vam predstavimo…

Plesni val je plesna šola z dolgoletno tradicijo. Začetki prve prave celjske plesne šole segajo že v leto 1954, ko je svoja vrata odprla Občinska plesna šola Celje, ki je bila ena pionirjev družabnega plesa v Sloveniji. Na njenih temeljih smo leta 1990 ustanovili plesno šolo Plesni val, kot jo poznamo danes.

Vsa ta leta vzgajamo in oblikujemo plesalce različnih profilov z dobrim strokovnim delom. Smo aktivni član Plesne zveze Slovenije in najpomembnejših svetovnih plesnih organizacij . Naša plesna šola je postala center plesalcev vseh starosti, ki zase najdejo različnost in možnost razvoja od rekreacije do tekmovalnega plesanja. V času našega delovanja se je zvrstilo veliko plesnih prireditev, nastopov, tekmovanj, valet, maturantskih plesov, rekordov z ulično četvorko, televizijskih oddaj o plesu, družabnih plesov za odrasle, …oživili smo plesno dogajanje v Celju. Skozi leta smo pridobili izkušnje, si ustvarili reference na katere smo ponosni in že več let zapored smo nosilci naziva DOBRA PLESNA ŠOLA., ki ga podeljuje Sekcija plesnih šol pri Gospodarski zbornici Slovenije in Združenje plesnih vaditeljev,učiteljev in trenerjev pri Plesni zvezi Slovenije. Ta naziv dobijo tiste šole v Sloveniji, ki s svojo strokovno in poslovno usposobljenostjo zagotavljajo vrhunski pouk plesa za otroke, mladino in odrasle in delovanje po načelih Kodeksa etike in morale v plesu. Naši plesni učitelji ,vaditelji in trenerji imajo pridobljen strokovni naziv in diplomo PZS in Fakultete za šport, so odlično usposobljeni, imajo bogate izkušnje, vsako leto pa se tudi dodatno izobražujejo doma in v tujini..

Lahko se pohvalimo, da smo v Celju že več let zapored edina ˝ dobra plesna šola˝,ena izmed le 8 plesnih šol v Sloveniji s tem nazivom,naš strokovni vodja CVETKA ŠPILJAR pa je tudi dobitnica ˝bronastega grba˝ Mestne občine Celje.

 

Plesni val ima svoj sedež v sodobno opremljenem plesnem centru v samem središču Celja, na Trgu Celjskih knezov 8.

 Vabimo Vas v našo družbo. Oglejte si naše plesne programe, zagotovo boste naši pravega zase.

Pri nas ste dobrodošli vsi – najmlajši, mladi in mladi po srcu – sami, v dvoje ali s prijatelji.

Za vse informacije smo vam na voljo v prostorih Plesnega vala v Celju

od ponedeljka do petka od 15. do 21.ure

in vsak dan (24/7) na tel. 03 54 84 260 in 041 673 330 ali na info@plesnival.si .

Podatki:

International PLESNI VAL, d.o.o.

Ulica frankolovskih žrtev 3, SI – 3000 Celje

D.Š. : SI35020067

Poslovni račun: Si56 6000 0000 0577 124