Nov začetni plesni tečaj za odrasle

odrasli 2014 net

Še ne plešete? Skrajni čas je da začnete… Vabimo vas, da svoje prve plesne korake naredite v naši družbi. Za vas smo v Plesnem valu to jesen pripravili dva termina ZAČETNEGA PLESNEGA TEČAJA za odrasle. Izbirate lahko med dvema terminoma, tečaj pa poteka enkrat tedensko po uro in pol v izbranem terminu. Na tečaju boste spoznali osnovne korake in elemente trenutno najbolj aktualnih standardnih, latinskoameriških in modernih plesov, ki jih povežemo v atraktivne plesne kombinacije, s katerimi boste brez zadrege stopili na plesišče. S tečajem pričnemo v torek, 23.septembra ob 20.15 in v petek, 26.septembra ob 20.30, oba termina pa bosta potekala v naši plesni dvorani na Trgu celjskih knezov 8.

Zakaj bi izbrali nas?

– vse naše plesne tečaje vodijo `resnični´ plesni učitelji z licenco Plesne zveze Slovenije. V poplavi samozvanih plesnih pedagogov v Celju je dobro vedeti, komu zaupate svoj čas in denar. Seznam strokovnega kadra lahko preverite na spletni strani PZS ali pa poprosite plesnega učitelja, da se identificira z veljavno člansko kratico PZS (ZPVUTS).

– edini v Celju smo nosilci naziva >Dobra plesna šola<, ki velja kot certifikat naše strokovne in poslovne usposobljenosti in ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

– ker vemo, da si je v današnjem tempu življenja težko vedno vzeti čas za obisk tečaja, lahko kombinirate obisk torkovega in petkovega termina tečaja, saj potekata vzporedno in tako ne zamudite nobene vaje.

– vsi naši tečaji imajo garancijo*, kar pomeni, da lahko tečaj kadarkoli ponovite, seveda brezplačno.

– pridobljeno znanje lahko utrdite na naših četrtkovih preplesavanjih, kjer je vedno na voljo naš plesni učitelj za kakršno koli vprašanje oz. nasvet

– na koncu tečaja vas čaka darilo naše plesne šole

Obljubljamo vam, da boste v sproščenem vzdušju in prijetni družbi pod vodstvom naših izkušenih plesnih učiteljev z užitkom naredili svoje prve plesne korake in kmalu prišli do zavidljivega plesnega znanja. Vse kar potrebujete so udobna oblačila in obutev, malce dobre volje…za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Vljudno vabljeni v našo družbo!

Ekipa Plesnega vala