Novi PLESNI TEČAJI za odrasle – dnevi odprtih vrat

odrasli sept15Še ne plešete? Skrajni čas je da začnete…  Vabimo Vas, da svoje prve plesne korake naredite v naši družbi.

V Plesnem valu tudi to jesen odpiramo vrata na naših plesnih programih za odrasle. Na dnevih odprtih vrat se nam lahko pridružite brezplačno, preizkusite programe, ki jih ponujamo in spoznate naše plesne učitelje. Za vas smo pripravili več različnih terminov in stopenj plesnih tečajev za odrasle.

ZAČETNI PLESNI TEČAJ

Ob pričetku nove plesne sezone smo v Plesnem valu pripravili dva termina ZAČETNEGA PLESNEGA TEČAJA za odrasle. Izbirate lahko med dvema terminoma, tečaj pa poteka enkrat tedensko po uro in pol v izbranem terminu. Na tečaju boste spoznali osnovne korake in elemente trenutno najbolj aktualnih standardnih, latinskoameriških in modernih plesov, ki jih povežemo v atraktivne plesne kombinacije, s katerimi boste brez zadrege stopili na plesišče.

S tečajem pričnemo v soboto, 26. septembra ob 19. uri v prostorih Plesnega vala ( na Trgu celjskih knezov 8 )

in v četrtek, 1. oktobra ob 19. uri v dvorani Celjskega doma ( Krekov trg ).

NADALJEVALNI in IZPOPOLNJEVALNI PLESNI TEČAJI

Naš tečaji višjih stopenj so namenjeni vsem, ki ste svoje prve plesne korake že kdaj naredili in bi radi svoje plesno znanje sedaj obnovili, izpopolnili in nadgradili. Tečaji so razdeljeni po stopnjah na nadaljevalni, izpopolnjevalni in višji izpopolnjevalni. Nadaljevalni in izpopolnjevalni plesni tečaj sta namenjena vsem, ki ste že kdaj bili na začetnem plesnem tečaju in poznate oziroma plešete osnovni plesni program – osnovne korake in figure plesov kot so angleški in dunajski valček, foxtrot, cha cha cha, samba, disco-fox… V teh stopnjah bomo naše plesno znanje obnovili, pri že znanih plesih dodali nove plesne figure, jih povezali v atraktivne plesne kombinacije in spoznali nove plese – rumbo, tango, jive, salso… Vsi bolj izkušeni ljubitelji družabnega plesa in tisti zares pravi plesni sladokusci pa ne smete manjkati na višjem izpopolnjevalnem plesnem tečaju, kjer vas poleg novih plesnih figur, še atraktivnejših kombinacij in aktualnih plesnih novost čaka tudi več poudarka na plesni tehniki, stylingu oz. izgledu para, vodenju in sledenju, medsebojni komunikaciji…

Dnevi odprtih vrat za plesne tečaje so:

Nadaljevalni plesni tečaj – sobota, 26. september ob 20.30 v Plesnem valu

Izpopolnjevalni plesni tečaj – petek, 25. september ob 20.30 v Plesnem valu

Višji izpopolnjevalni plesni tečaj – sreda, 30. september ob 19. uri v Celjskem domu

 

SALSA & LATINO plesni tečaj

Popestrite si mrzle jesenske dni z vročimi latino ritmi in spoznajte plese, ki so osvojili svet… Od srede, 23. septembra dalje boste lahko v Plesnem valu zaplesali na začetnem tečaju salse ob 19.30 uri in na nadaljevalnem tečaju ob 20.30 uri.

Salsa je ples kubanskega izvora, ki zaradi svoje sproščenosti in hkrati energičnosti, v kateri je moč čutiti strast Latinske Amerike in njenih ritmov neumorno osvaja srca ljudi po vsem svetu. V naše programu boste spoznali osnovne korake in elemente salse, se naučili osnovnih figur, spinov, vodstva in usklajenosti plesa v paru…, vse to pa smo povezali v atraktivne koreografije. Ko pa boste vse to že z lahkoto obvladali, vas čakajo tudi zahtevnejši plesni elementi in figure s katerimi boste zablesteli na plesišču. V naš program pa smo poleg same salse za popestritev dodali tudi najaktualnejše latino plesne hite, kot so BACHATA, KIZOMBA… Plesni parket je pripravljen, vabljeni v našo družbo… Obvezna je prijava in rezervacija na info@plesnival.si , prva vaja pa je seveda brezplačna.

 

Zakaj bi izbrali nas?

– vse naše plesne tečaje vodijo `resnični´ plesni učitelji z licenco Plesne zveze Slovenije. V poplavi samozvanih plesnih pedagogov v Celju je dobro vedeti, komu zaupate svoj čas in denar. Seznam strokovnega kadra lahko preverite na spletni strani PZS ali pa poprosite plesnega učitelja, da se identificira z veljavno člansko kratico PZS (ZPVUTS).

– edini v Celju smo nosilci naziva >Dobra plesna šola<, ki velja kot certifikat naše strokovne in poslovne usposobljenosti in ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

– ker vemo, da si je v današnjem tempu življenja težko vedno vzeti čas za obisk tečaja, lahko kombinirate obisk torkovega in petkovega termina tečaja, saj potekata vzporedno in tako ne zamudite nobene vaje.

– vsi naši tečaji imajo garancijo*, kar pomeni, da lahko tečaj kadarkoli ponovite, seveda brezplačno.

– ker vam želimo zagotoviti vrhunsko znanje plesa, so vsem našim članom skozi celotno plesno sezono vsak četrtek ob 20.30 uri na voljo preplesavanja, kjer boste lahko svoje plesne korake ponovili in utrdili, se dodobra naplesali in preživeli večer ob odlični striktni plesni glasbi. Preplesavanja so seveda brezplačna,  vedno pa je prisoten tudi eden izmed naših plesnih učiteljev, ki je na voljo za kakršno koli vaše vprašanje oz. nasvet

– na koncu tečaja vas čaka darilo naše plesne šole

Obljubljamo vam, da boste v sproščenem vzdušju in prijetni družbi pod vodstvom naših izkušenih plesnih učiteljev z užitkom naredili svoje prve plesne korake in kmalu prišli do zavidljivega plesnega znanja. Vse kar potrebujete so udobna oblačila in obutev, malce dobre volje…za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Vljudno vabljeni v našo družbo!

Ekipa Plesnega vala