Plesni program za devetošolce – VALETA

valeta1

Spoštovani starši, profesorji!

Tudi to šolsko leto bo nova generacija devetošolcev zapustila svoje šolske klopi in vstopila v svet odraslih. Ob slovesu od osnovne šole boste zanje pripravili slavnostni zaključek – VALETO, katere sestavni del je tudi plesni program, ki ga odplešejo vaši otroci oz. učenci. Z željo, da bi jim slovo od šolskih dni ostalo v nepozabnem spominu, smo v Plesnem valu zanje pripravili poseben program plesnega tečaja. Imamo izkušnje in znamo na sproščen in zabaven način vse devetošolce kar najbolje pripraviti na enega najpomembnejših plesov v njihovem življenju. Z našo pomočjo bodo svoj nastop pred učitelji, starši in prijatelji opravili samozavestno in brez zadrege.

Naš plesni tečaj za zaključne razrede zajema:

  • učenje svetovnega plesnega programa,  ki ga vsako leto obogatimo z vrsto aktualnih plesnih hitov – standardne, latinskoameriške in moderne plese
  • plesni program namenjen zaključni prireditvi (koračnica, mazurka, četvorka)
  • generalko in seveda vodenje plesnega program na prireditvi

Plesati vas naučimo na vaši šoli ali pa v naših prostorih v samem centru Celja, poleg plesnega tečaja pa  vam nudimo tudi pomoč pri organizaciji in vodenju slavnostne zaključne prireditve.

Pokličite nas, da Vam podrobneje predstavimo naš program.

Zakaj izbrati nas?

Vse naše programe za devetošolce vodijo strokovno usposobljeni plesni pedagogi z licenco PZS, naše poslovanje pa je transparentno, zaradi česar smo že vrsto let (edini v Celju in širši okolici) nosilci naziva Dobra plesna šola, pohvalimo pa se lahko z več kot 2o-letno tradicijo vodenja plesnih programov in valet. V množici nekonkurenčnih ponudb raznoraznih plesnih >strokovnjakov< in plesnih šol oz. društev upamo, da boste za svoje otroke oz. učence izbrali najboljše.

Ekipa Plesnega vala