Poletne plesne delavnice RazplešiSe!17@Plesni val

Plesalci & plesalke !

V Plesnem valu bomo tudi letos ob koncu poletja tudi letos pripravili POLETNE PLESNE DELAVNICE – Razpleši se!#17,
ki bodo potekale od ponedeljka, 28. avgusta do sobote, 2.septembra 2017.
Lokacija: Dvorana Plesnega vala Celje, Trg celjskih knezov 8, 3000 Celje

letak ppd17prva net

Za vas letos pripravljamo še več preplesanih dni, več treningov in še veliko več pozitivne plesne energije!!!
6 dni zapored boste lahko spoznavali različne plesne stile – od hip hop-a, street-a, show dance-a in jazz-a do disca in break dance-a, trenirali >na polno<, pridobivali plesno kondicijo in energijo za nove uspehe v sezoni, ki prihaja.
Z vami bodo na treningih vsi naši trenerji, pridružili pa se nam bodo tudi posebni gostje!
Rezervirajte si zadnje dneve v avgustu samo za ples, ne bo vam žal!

Plesne delavnice so razdeljene po starosti in predznanju – delavnica1 je lažja, namenjena pionirjem in mladincem/ 8-10,11-14 let, delavnica 2 pa težja, intenzivnejša, namenjena mladincem in članom /11-14let, 15+let. Vse so odprtega tipa, kar pomeni, da se nam lahko pridružijo plesalci in plesalke, ne glede na to, kje plešejo oz. od kod so. Potekale bodo vsak dan od ponedeljka do sobote med 9. in 15.oz.16. uro, razen petka,1.septembra, ko bodo zaradi prvega šolskega dne potekale v popoldanskem času med 16. in 20.uro.

Cena: 

6 dni/ full pass vse delavnice: 59,00 € / na osebo

3 dni / vse delavnice: 39,00 € / na osebo

1 dan / vse delavnice: 20,00 € /na osebo

1 delavnica: 10,00 € /na osebo.

Posebna AKCIJA!!!

POPUST za zgodnje prijave – za prijave in vplačila do petka, 4. avgusta 2017 vam nudimo popust na full pass za samo 45,00€ /na osebo!

Na PPD se lahko prijavite (ime in priimek, letnik rojstva) po e-pošti: info@plesnival.si , po potrditvi prijave pa vam bomo poslali podatke za ureditev plačila.  Zadnji rok za prijavo je petek, 25.avgust 2017! Plačilo delavnic je potrebno urediti PRED PRIČETKOM – v ponedeljek, 28.avg. za vse dni (vse delavnice),oziroma kadarkoli med dnevi delavnic pred pričetkom posamezne delavnice (v kolikor se udeležite posameznega dneva oz. delavnice). Število mest na delavnicah je omejeno, točen urnik plesnih delavnic bomo objavili v ponedeljek, 14.avgusta 2017.

Ne zamudite enega največjih plesnih dogodkov tega poletja v Celju!
Vljudno vabljeni.

Ekipa Plesnega vala