Navodila in urnik za maturante

Maturanti in maturantke.

Pred nami je nova sezona plesnih vaj in maturantskih plesov. Zahvaljujemo se vam za zaupanje in obljubljamo, da bomo to leto skupaj za vse nas naredili nepozabno… Prvi del priprav na vaš maturantski ples je plesni tečaj, na katerem bomo osvojili vse potrebne plesne korake, da boste na koncu ob naši pomoči res zablesteli na plesišču. Plesne vaje bodo potekale po urniku:

URNIK plesnih vaj za maturante in maturantke

- ŠOLSKI CENTER CELJE:

Plesne vaje potekajo VSAK PETEK v prostorih Celjskega doma in Plesnega vala po urniku:

ob 13.45 – S.š. za storitvene dejavnosti in logistiko in S.š. za kemijo, elektrotehniko in računalništvo v Celjskem domu

ob 15.15 – S.š. za gradbeništvo in varovanje okolja in S.š. za strojništvo, mehatroniko in medije v Celjskem domu

ob 15.00 – Gimnazija Lava v Plesnem valu,

- SŠHVU CELJE

sreda ob 13.30 v Plesnem valu

* dijaki SŠHVU se v novembru in decembru lahko udeležujejo plesnih vaj tudi v vseh ostalih teminih.

Vsi, ki vam petkov termin plesnih vaj zaradi drugih obveznosti ne ustreza se nam lahko na vajah pridružite tudi  OB SOBOTAH ob 17.00 v Plesnem valu.

Maturanti in maturantke se lahko v oktobru, novembru in decembru udeležite katerega koli termina plesnih vaj, tudi večih, v kolikor si to želite, z januarjem pa je obvezna udeležba le na terminu svoje šole.

Navodila za maturante:

Vstop na plesni tečaj je dovoljen le z maturantsko kartico Plesnega vala, ki jo ob prihodu pokažete varnostniku. Kartico prejmete ob spletni registraciji in plačilu tečaja. Plačilo plesnega tečaja je možno na recepciji naše plesne šole (Plesni val, Trg celjskih knezov 8, Celje, 3. nadstropje) v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka od 14.30 do 19. ure in ob petkih od 13. do 19.ure. Z registracijo, plačili in izdajanjem kartic bomo pričeli v ponedeljek, 12. oktobra, vsi plesalci pa si morate urediti kartice najkasneje do 15. novembra. Priporočamo, da v izogib gneči in čakanju pri urejanju plačil, registracijo uredite čim prej. V kolikor se boste registrirali vsaj dan pred obiskom recepcije, bo vaša kartica že pripravljena in se boste izognili čakanju izdelave. Registracijo lahko uredite na povezavi: http://goo.gl/forms/vCQRcnVM83

Maturantje plačate plesni tečaj LE ENKRAT, ne glede na to, da plešete na več šolah. V primeru kombinacije parov maturantov iz različnih srednjih šol plesni tečaj plačate le na šoli, ki jo obiskujete, udeležujete pa se lahko vseh plesnih vaj – na vaši šoli in na šoli soplesalca/-ke. Bodite pozorni, da vam drugje (druge plesne šole) ne zaračunajo dvojnega plačila. Maturanti šol, kjer plesni tečaj vodi druga plesna šola imajo vstop na naše plesne vaje brezplačen ob predložitvi svoje kartice in računa, ki potrjuje plačilo plesnih vaj drugje.

S kartico Plesnega vala boste v letošnjem šolskem letu lahko koristili različne ugodnosti, imeli brezplačen vstop na naše dogodke in možnost sodelovanja na prireditvah, ki jih bomo za vas pripravili v Plesnem valu. Zato našo kartico skrbno hranite tudi po končanem maturantskem plesu!

Za morebitna vprašanja smo vam vedno na voljo na naših kontaktnih telefonih in po e-pošti.

To leto bo naše!

Se vidimo.

Ekipa Plesnega vala