Plesni dogodki za ljubitelje družabnega plesa v sezoni 2016/17

Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji plesa…

Poletje se počasi bliža h koncu in pred nami je nova plesna sezona. V Plesnem valu Vas pričakujemo polni novih idej in plesne energije in ne dvomimo, da nam jo bo tudi letos skupaj uspelo narediti nepozabno! Čaka nas obilo novih plesnih korakov, sproščenih nasmehov, veselih pogledov, prijetnih ritmov, bleščečega glamurja…

Da bomo pričetek plesnih tečajev in vseh plesnih dogodkov dočakali v dobri plesni kondiciji Vas vabimo, da se nam pridružite na naših JESENSKIH PLESNIH VEČERIH ob četrtkih od 20.30 ure dalje v Plesnem valu, s katerimi pričnemo že v mesecu septembru. Tako vas  na plesni parket vabimo v četrtek, 1., 8, 15, in 22. septembra. Poskrbeli bomo za odlično plesno glasbo in prijetno vzdušje, ne bo pa manjkal niti kozarček osvežitve. Vstopnina na plesni večer je 10,00eur na par.

jesen-16-net

V novi plesni sezoni bomo za vas pripravili plesne večere v prečudovitem ambientu Celjskega doma na katerih se boste ob skrbno izbrani plesni glasbi zavrteli na enem najlepših plesišč v Sloveniji.

ples-celjski-zvezd-back-net

V mesecu decembru nas čaka že tradicionalni plesni vikend v Rovinju, kjer seveda ne smete manjkati.

pv-rovinj-dec2016-final-net

Skozi celotno plesno sezono za vas tudi letos enkrat mesečno pripravljamo četrtkova preplesavanja, kjer boste lahko utrdili svoje plesno znanje in se brezskrbno naplesali. Preplesavanja bodo potekala vsak drugi oz. prvi četrtek v mesecu ob 20.30 v Plesnem valu v terminih: 10. november, 22. december, 5. januar, 2. februar, 2. marec, 6. april in 4. maj.

Smo vas prepričali?

Hitro obrišite prah s svojih plesnih čevljev in se nam pridružite.

Dobimo se v Plesnem valu!

Mi že komaj čakamo.