Gospodarji parketa – nov plesni program

gp

Nov program za plesne sladokusce – Gospodarji parketa.

»Znebi se preteklosti, pozabi na prihodnost in skoči v trenutek z nogami naprej.«

Ste kdaj pomislili zakaj plešete?

Plešemo, da bi priskrbeli pravega genija, ki se skriva in išče zatočišče v naši izvirnosti in moči, da se ponovno najdemo. Da se znebimo preteklosti, pozabimo prihodnost in skočimo v ta trenutek sedaj, z nogami naprej. Se spomnite, ko ste kot najstnik skakali na glasne ritme in pozabili na vse dogajanje okoli vas? Seveda se. Plešemo, da obnovimo našo odlično sposobnost, da izginemo v nekaj večjega, varnega , v prostor brez kritik in analiziranja. Ritem je ljubimec, ki nikoli ne razočara in vedno zahteva 100% predanost. Ima moč, ki zapelje gibe o katerih nismo niti sanjali. Zgrabi nas za pas, nas obrne narobe in nas pusti prositi za več.

Pridružite se skupini Gospodarji parketa in ugotovite, kaj bodo vaše roke, komolci, ramena, predvsem pa boki in noge povedale o tem. Ples, ki ga lahko samo Vi odplešete, ki obstaja samo v Vas, tukaj in zdaj, se nenehno spreminja in je vedno pristen. Če ste pripravljeni sprejemati, ustvarjati in poslušati z navdušenjem ter odplesati unikatne koreografije, potem je skupina Gospodarji parketa pravšnja za Vas.

Plesni program bo potekal enkrat tedensko po uro in pol. Namenjen je vsem ljubiteljem družabnega plesa, ki že imate osnovno plesno znanje in bi ga radi popeljali preko meja že znanega. Še bolj podrobno kot ponavadi se bomo srečevali s plesno tehniko in dovršenostjo gibanja. Izpilili bomo usklajenost in styling para.

Plesni parket je pripravljen in čaka, da prav Vi zagospodarite na njem!

Prvič se vidimo v sredo, 6. novembra ob 20.30 uri v Plesnem valu.