Vintage swing festival

vintage swing festival net

1.slovensko swing društvo, VINTAGE, ponosno predstavlja, že 4. po vrsti, VINTAGE SWING FESTIVAL.

Napihnili bomo časovni mehurček in vanj sprejeli vse, ki jim je všeč swing in jazz glasba, swing ples, stil in vse, ki so odprti za nove zanimive stvari.

VINTAGE SWING FESTIVAL je 3 dnevna proslava plesa, glasbe in swing stila.

V sklopu festivala boste uživali v odličnih glasbenih zasedbah, swing DJ-i bodo vrteli izbrano glasbo, plesne skupine se bodo predstavile s svojimi točkami, svetovno priznani inštruktorji bodo prišli k nam in imeli tečaje s tabo.

Večere bodo popestrili odlični fotografi, ki te bodo ujeli v trenutek, tu bodo tudi dekleta, ki obvladajo delanje vintage “hair styla”, ne pozabimo stojnice z raznoraznimi stilskimi dodatki, plesnimi čevlji, lepimi oblekami za dame…

Plesne delavnice so odprte čisto vsem, tako tistim, ki do sedaj še nikoli niso zares zaplesali, kot tudi tistim, ki že leta brusijo swing plesišča doma in v tujini. Združili se bomo v veliko skupino, ki bo tam zaradi dveh stvari: zabave in swinga.

Pogumni se bodo lahko preizkusili na JACK & JILL plesnem tekmovanju, bolj sramežljivi pa bodo lahko tekom večera občudovali spretnosti naših super inštruktorjev, se z njimi dejansko spoznali in seveda celo zaplesali!

Celje se bo od 18.-20.oktobra 2013 odelo v swing obleko in prvič v zgodovini gostilo mednarodni SWING festival.

Nova izkušnja za knežje mesto in tudi zate. Zato ne smeš manjkati na tako zanimivem in pomembnem dogodku, saj smo organizatorji festival naredili tudi zate

Ne ostani ravnodušen. Prepusti se in postani del zgodovine in res posebnega dogajanja.

 

V sodelovanju s swing društvom VINTAGE, ki v Celju od 18. do 20.oktobra organizira VINTAGE SWING FESTIVAL

smo za člane Plesnega vala pripravili zelo ugodno ceno festivalskega paketa. Za več informacij nas kontaktirajte.