Družabni plesni tečaji

Družabni PLESNI TEČAJI za odrasle

- standardni, latinskoameriški in moderni plesi

v večih terminih in stopnjah za začetnike in plesne navdušence

Še ne plešete? Skrajni čas je da začnete.

Plesna kultura in znanje plesa postaja v sodobnem svetu vedno bolj pomemben del  človekovega življenja in posameznikove kulture in izobrazbe. Ples ponuja možnost druženja, vzpostavljanja novih prijateljstev, obujanja čustev ali pa le zabave. Dobra glasba, prijetno vzdušje in prijazni učitelji vam zagotavljajo, da boste z veseljem naredili svoje prve plesne korake, sčasoma pa prišli tudi do zavidljivega plesnega znanja, s katerim ne boste nikoli v  zadregi.

Naši družabni plesni tečaji vsebujejo svetovni plesni program

vse od standardnih , kot so angleški in dunajski valček, foxtrot, tango…,

do latinskoameriških, kot so cha cha cha, samba, rumba, salsa…,

in modernih plesov – discofoxa, techno swinga, bluesa, jivea, rock´n´rolla…),

vsako leto pa našim programom dodamo tudi najbolj vroče plesne novosti.

V nižjih stopnjah se boste naučili osnovnih korakov in elementov najpopularnejših plesov, ki vam bodo na plesišču zagotovo prišli prav. V višjih stopnjah že znanim plesom dodamo nove, vse skupaj pa obogatimo z novimi, še atraktivnejšimi figurami in bolj zahtevnimi elementi za plesne sladokusce.

Po končanih vseh stopnjah naših tečajev, vas povabimo, da se nam in našim najboljšim plesalcem pridružite na rednih srečanjih v klubskem programu, kjer vas čaka še več plesnega znanja, pa tudi obilo prijetnega druženja in zabave na plesnem parketu.

Naša GARANCIJA* pa vam zagotavlja, da nikoli več ne boste le obsedeli ob plesišču.

Naši plesni tečaji zajemajo 8 vaj v posamezni stopnji in so razdeljeni v deset stopenj – od začetnega in nadaljevalnega do izpopolnjevalnega in višjega izpopolnjevalnega tečaja. Po končani tečajniški obliki učenja plesa pa vas povabimo v naše klubske skupine, kjer lahko nadaljujete s plesom.

Potekajo 1x tedensko po uro ali uro in pol skozi celo šolsko leto – od septembra do junija – na 2 lokacijah v Celju – v prostorih Plesnega vala na Trgu celjskih knezov 8 in v dvoranah Celjskega doma v plesnih dvoranah s parketom.

Ker cenimo zadovoljstvo naših tečajnikov in jim želimo ponuditi več, zanje pripravljamo tudi PREPLESAVANJA, kjer lahko pod nadzorom našega učitelja utrjujejo svoje plesno znanje in nabirajo plesne´kilometre´.

Cena tečaja je 60,00€ po osebi za 8 vaj (90 min.) in velja za vse stopnje.