Plesne novosti

V Plesnem valu sledimo najnovejšim trendom v svetu plesa in zato vsako leto tudi v Celju za vas pripravljamo plesne tečaje specifičnega tipa… Bodite v trendu, pridružite se nam v naših programih plesnih novosti.

SALSA & LATINO plesni tečaj

…tečaj za vse, ki bi se radi v paru prepustili vročim ritmom latino glasbe in osvojili korake salse, mamba, bachate, merengue…

Salsa je ples kubanskega izvora, ki zaradi svoje sproščenosti in hkrati energičnosti, v kateri je moč čutiti strast Latinske Amerike in njenih ritmov neumorno osvaja srca ljudi po vsem svetu.

V naših programih boste spoznali osnovne ritme in korake salse in drugih aktualnih latino plesov, se naučili osnovnih figur, spinov, vodstva in usklajenosti plesa v paru…Ko pa boste vse to že z lahkoto obvladali vas čakajo tudi najatraktivnejši elementi in koraki s katerimi boste zablesteli na plesišču. Naj latino vročica zajame tudi vas…

 

SWING

… se je razvil v prvi polovici prejšnjega stoletja v plesnih dvoranah New Yorka in kmalu zatem obnorel ljubitelje plesa po vsem svetu. Združuje tradicionalne afro-ameriške ritme in principe gibanja s plesnimi zakonitostmi standardnih in latinskoameriških plesov.

Za vas smo pripravili zanimiv program v katerem se prepletajo osnovni swing plesi, kot so jitterbug, lindy hop, balboa, boogie woogie, twist, jive in mnogi drugi. Spoznali boste osnovne ritme, korake in elemente, kmalu pa vas čakajo tudi atraktivne figure in pravi ´akrobatski´ elementi.

Vas mika, da bi obuli znamenite črno-bele plesne čevlje in se znoreli na plesišču?

Naši salserosi in swingerji se dobivajo 1 x tedensko na tečajih, skupaj pa pripravimo tudi salsa in swing partyje, delavnice, preplesavanja in nenazadnje tudi plesne žure.

Pustite se zapeljati plesu in spoznali ga boste v vsej njegovi lepoti.

Cena programa je 50,00€ po osebi (60 minut) oz. 60,00€ po osebi (90 minut) za 8 vaj.