Solo programi

Tudi na nežnejši spol v Plesnem valu nismo pozabili…

PLESNA AEROBIKA – ZUMBA

Pozabite vadbo, prepustite se zabavi…

S tem sloganom vas vabimo, da se nam pridružite na svetovnem hitu v svetu vadbe.

Tudi v Plesnem valu smo za vas pripravili plesno aerobiko, kjer se boste pod vodstvom zumba intštruktorice z licenco dodobra razmigale in naredile nekaj zase, hkrati pa se ob vročih latino in pop ritmih in edinstvenih koreografijah neizmerno zabavale.

 Cena je 30,00€ po osebi za 8 obiskov zumbe.

 

 

ORIENTALSKI PLESI

Ta čutni, zapeljiv ženstveni ples z nežnim valovanjem telesa in energičnimi gibi bokov s svojo skrivnostnostjo in mističnostjo prevzel že marsikatero žensko.

Orientalski ali trebušni ples postaja vse bolj popularen. V naših programih se prepletajo različni stili in zvrsti orientalskega oz. trebušnega plesa, ki smo jih povezali v zanimivo celoto. Bi tudi ve zaplesale s tančico na ritme orientalske glasbe?

 

Bi rade zaplesale, pa vaš partner nikakor ni za stvar?

Vas dobra glasba vedno znova spravi na plesišče, a ga prav hitro tudi zapustite, ker imate občutek, da ne znate plesat? Tudi same ste v Plesnem valu dobrodošle.

Za vas smo pripravili solo programe,

kjer se boste tudi same lahko naučile osnov korakov in gibov trenutno najaktualnejših plesov in kmalu boste na plesišču lahko zablestele. Verjemite tudi on vas bo opazil.

DANCE for FUN

Je zanimiv program za ženske 18+, kjer se prepletajo različni plesni stili; od hip hop-a, street jazz-a,… do latina, ki smo jih povezali v koreografije na najnovejše glasbene hite. Da ne boste spet le obsedele ob plesišču…

SALSA in LATINO SOLO

Je program, kjer se boste same naučile osnovnih korakov in elementov najbolj aktualnih latinskoameriških plesov, ki so trenutni hit na plesiščih po vsem svetu. Migale boste v vročih ritmih latino glasbe in se naučile salse, merengue, mamba, sambe, cha cha cha-ja, rumbe…

in še…

PROGRAM ZA DUŠO IN TELO

Za vse, ki znate ceniti lepoto telesa, ter dobro psihično in fizično pripravljenost…

Pripravili smo zanimiv program vadbe, ki temelji na JOGI , primeren predvsem za ljudi z stresnim načinom življenja, ki vsebuje poleg vaj za oblikovanje telesa, dihanje, fleksibilnost in telesno držo, tudi tehnike za sproščanje in koncentracijo. Poskusite, ne bo vam žal.

Cena vseh programov ( razen zumbe)  je 50,00€ po osebi za 8 vaj.