Hip hop & street dance

HIP HOP je >IN<. Je svetovni trend in trenutno najbolj zanimiva in popularna plesna zvrst, ki že dolgo ni več samo ples – s svojim prepoznavnim stilom je postal način življenja mladih… Kultura hip hop-a mlade spremlja vsepovsod – v šoli, na ulici, v klubih…in del le-te je tudi ples. Celoletni program hip hop-a in street-a je namenjen vsem ljubiteljem tega zanimivega in energičnega plesa. Najnovejših plesnih trikov in gibov se boste naučili v ritmih hip hop, rap in R`n`B glasbe in jih povezali v atraktivne koreografije, ki jim dodamo tudi elemente drugih uličnih plesnih stilov – street jazz-a, poppinga, electic-a, break-a…

Na treningih bomo sestavljali koreografije na glasbo iz videospotov trenutno najbolj popularnih izvajalcev in številnih zvezdnikov te zvrsti, ki zapovedujejo nove trende (Usher, Justin Timberlake, Beyonce, Rihanna,…) V hip hop-u prevladuje trend gibanja pri katerem je značilno spreminjanje besede v gib, ko plesalci s telesom in gibom prikazujejo besedilo glasbe. Trening in zahtevnost koreografije je prilagojena starosti in predznanju plesalcev.

Naše skupine so po starosti plesalcev razdeljene v pionirske (7-10 let), mladinske (11-14 let) in članske (15+let), po predznanju pa v začetne, nadaljevalne in tekmovalne. Na začetku treniramo 1x tedensko, kasneje pa 2x oz. 3x tedensko po uro ali uro in pol.

Cena:

Enkrat tedensko: 30,00€ – en mesec (4 vaje), 55,00€ – dva meseca (8 vaj), 210,00€ – letna karta

Dvakrat tedensko: 55,00€ – en mesec (8 vaj), 100,00€ – dva meseca (16 vaj), 370,00€ – letna karta