Predstavitev

Še ne plešete? Skrajni čas je da začnete.

Plesna kultura in znanje plesa postaja v sodobnem svetu vedno bolj pomemben del  človekovega življenja in posameznikove kulture in izobrazbe. Ples ponuja možnost druženja, vzpostavljanja novih prijateljstev, obujanja čustev ali pa le zabave. Dobra glasba, prijetno vzdušje in prijazni učitelji vam zagotavljajo, da boste z veseljem naredili svoje prve plesne korake, sčasoma pa prišli tudi do zavidljivega plesnega znanja, s katerim ne boste nikoli v  zadregi.

Izbirate lahko med vrsto različnih plesnih programov za odrasle . Za vas v Plesnem valu pripravljamo:

  • Družabne PLESNE TEČAJE ZA ODRASLE v več terminih in stopnjah – od začetnih in nadaljevalnih, do izpopolnjevalnih in višjih izpopolnjevalnih tečajev.
  • Tečaje najaktualnejših plesnih novosti, kot sta SALSA in SWING
  • Individualni pouk plesa
  • Plesne tečaje za mladoporočence
  • Plesne tečaje za zaključene družbe in podjetja
  • Solo programe

Ker cenimo zadovoljstvo naših tečajnikov in jim želimo ponuditi več, zanje pripravljamo tudi PREPLESAVANJA, kjer lahko pod nadzorom našega učitelja utrjujejo svoje plesno znanje in nabirajo plesne´kilometre´.

Vsako plesno sezono za ljubitelje plesa prirejamo PLESNE VEČERE ob živi glasbi, ki so namenjeni vsem, ki bi radi preživeli lep večer z obilo zabave in druženja ob odlični plesni glasbi.

Za odrasle, ki pa bi radi svoje znanje še nadgradili in ob tem preživeli še zabaven vikend od družbi prijetnih ljudi z obilo zabave glasbe in plesa pa že tradicionalno prirejamo PLESNA VIKENDA v mesecu novembru in marcu oz. aprilu.

Za ljubitelje plesa vsako leto pripravljamo PLESNE DELAVNICE, na katerih se nam pridružijo najboljši slovenski in svetovni plesni pedagogi in strokovnjaki, ki nam predstavijo še najbolj vroče novosti iz sveta plesa in najbolj aktualne plesne hite te sezone.

Prvi in edini v Sloveniji organiziramo FESTIVAL DRUŽABNEGA PLESA, kjer lahko na enem mestu v enem dnevu spoznate vrhunske plesne učitelje iz vse Slovenije, ki vam na delavnicah predstavijo različne plesne zvrsti in aktualne novosti in trende v družabnem plesu, ob koncu pa zaplešete z nami še na plesnem večeru, ki ga popestrimo z plesnimi nastopi in animacijo.

Zakaj Plesni val?

●  vse 1.vaje naših plesnih tečajev so odprte oz. brezplačne – na 1.vaji se nam lahko pridružite brez kakršnih koli obveznosti in se sami prepričate ali vam je izbrani program všeč.

●  naši programi za odrasle imajo GARANCIJO na zadovoljstvo – če s pridobljenim znanjem niste popolnoma zadovoljni, lahko vsako stopnjo v isti plesni sezoni obiskujete oz. ponovite večkrat – seveda brezplačno

●  vse naše plesne tečaje vodijo PLESNI UČITELJI z diplomo oz. licenco Plesne zveze Slovenije, ki so strokovno vrhunsko usposobljeni, imajo bogate izkušnje in se redno izobražujejo, vsako leto pa sodelujemo tudi z najboljšimi svetovnimi plesnimi pedagogi. Ne zaupajte povabilom na ples samozvanih plesnih strokovnjakov, pozanimajte se komu zaupate svoj čas in denar.

●  ponosni smo, da smo z vami na plesnem parketu že več kot 20 let, smo člani Plesne zveze Slovenije,  ena izmed le 8 plesnih šol v Sloveniji in hkrati edina v Celju, ki ima naziv DOBRA PLESNA ŠOLA, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije na podlagi strogih kriterijev o strokovni in poslovni usposobljenosti.

●  smo DRUŽINAM PRIJAZNA PLESNA ŠOLA, saj vam lahko ponudimo cel kup družinskih popustov pri vpisu vseh družinskih članov v programe plesne šole

pripravili smo vam tudi cel kup ugodnosti,ki veljajo za vse naše programe…

  • PROGRAMSKI POPUST – Ponujamo vam možnost, da obiskujete več programov hkrati, tako spoznate več plesnih zvrsti in hitreje  napredujete z plesnim znanjem. Priznamo Vam 50 % popust pri vsakem dodatnem programu v katerega se vpišete
  • DRUŽINSKI POPUST – V naši plesni šoli samo 1.član družine plača polno ceno, za vse ostale člane pa priznamo tudi do 50 % popusta. Za vaše malčke, ki se vpišejo in obiskujejo naše programe za otroke in mladino vam v času, ko program obiskujete tudi vi, priznamo 50% popust.

Smo vas prepričali? Pridružite se nam in zaplešite z nami.