• Sobotna plesna druženja

    Plesalci in plesalke, ljubitelji družabnega plesa! Za vse, ki imate ritem v krvi in radi zaplešete v paru v Plesnem... beri dalje.

  • Plesni vikend v Rovinju

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa! Tudi letos plesne šole Plesni val iz Celja, Plesna zvezda Katarine Venturini iz Ljubljane in Plesni... beri dalje.

  • Septemberski plesni večeri

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji! Poletje se počasi poslavlja in pred nami je nova plesna sezona. Vabimo Vas, da... beri dalje.

Hitri tečaji za mladoporočence

Individualni plesni tečaji za mladoporočence namenjeni so vsem, ki bi radi na svoji poroki zablesteli na plesišču.

Pred vama je trenutek, ko bosta stopila na skupno življensko pot. Vse bolj pomemben del poroke je tudi otvoritveni poročni ples, ko se mladoporočenca prvič predstavita na plesišču in skupaj zaplešeta. Vsi si želimo, da bi ta dan ostal nepozaben in bi vajin ples še polepšal že tako fascinanten dogodek.

V Plesnem valu smo za mladoporočence pripravili program individualnega plesnega tečaja, ki zajema paket 3 individualnih ur z našim plesnim učiteljem, kjer vama sestavimo plesno koreografijo za otvoritveni ples po vajinih željah. Vajin otvoritveni ples lahko pripravimo nekoliko bolj klasično – z angleškim ali dunajskim valčkom s katerima bosta pokazala največ glamuroznosti. Lahko ga začinimo z bolj čustvenimi ritmi – nežno rumbo, vročim tangom,.. ali pa ga naredimo bolj divjega – z jiveom, disco-foxom ali rock’n’rollom, kjer bosta pokazala svojo nagajivost in živahnost. V otvoritvenem plesu lahko pripravimo koreografijo tudi na vajino najljubšo melodijo ali pa združimo več različnih plesnih zvrsti in tako naredimo vajin ples še bolj poseben in zanimiv. Po želji pa vaju naučimo še tiste plese, ki jih bosta zagotovo potrebovala na zabavi po uradnem delu. Ker vemo, da imate bodoči mladoporočenci svoj urnik poln obveznosti smo prilagodljivi, tako da se z vsakim parom posebej uskladimo in dogovorimo za željen termin.

Pokličite nas.

Cena paketa je 80,00€ na par za 3 srečanja po eno uro ( 60 minut), cena ene individualne ure pa je 30,00€ na par.