• Plesni vikend v Rovinju

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa! Tudi letos plesne šole Plesni val iz Celja, Plesna zvezda Katarine Venturini iz Ljubljane in Plesni... beri dalje.

  • Septemberski plesni večeri

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji! Poletje se počasi poslavlja in pred nami je nova plesna sezona. Vabimo Vas, da... beri dalje.

  • Poletne počitnice v Plesnem valu

    Plesalci in plesalke, spoštovani starši, prijatelji! Z našo poletno plesno produkcijo smo zaključili še z eno plesno sezono, ki smo jo... beri dalje.

Plesni tečaji za zaključene družbe

Plesni tečaji za zaključene družbe so namenjeni vsem, ki bi se radi v zaprti skupini, v krogu svojih prijateljev,znancev ali sodelavcev v sproščenem vzdušju naučili svojih prvih plesnih korakov ali pa izboljšali in dopolnili svoje plesno znanje.

Za vas pripravimo posebno ponudbo za vaše podjetje ali ustanovo v terminu in na lokaciji, ki vam najbolj odgovarja. Dogovorimo se lahko o vsebini in zahtevnosti tečaja, z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in upoštevali vse vaše predloge. Pokličite nas in si rezervirajte termin.