• Sobotna plesna druženja

    Plesalci in plesalke, ljubitelji družabnega plesa! Za vse, ki imate ritem v krvi in radi zaplešete v paru v Plesnem... beri dalje.

  • Plesni vikend v Rovinju

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji, ljubitelji družabnega plesa! Tudi letos plesne šole Plesni val iz Celja, Plesna zvezda Katarine Venturini iz Ljubljane in Plesni... beri dalje.

  • Septemberski plesni večeri

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji! Poletje se počasi poslavlja in pred nami je nova plesna sezona. Vabimo Vas, da... beri dalje.

Plesni dogodki

Ker v Plesnem valu cenimo zadovoljstvo naših tečajnikov in jim želimo ponuditi več, zanje pripravljamo različne plesne dogodke, kot so preplesavanja, plesni večeri, različne plesne delavnice, plesni vikendi in seveda eden in edini Festival družabnega plesa.

V naši plesni šoli enkrat tedensko redno potekajo brezplačna PREPLESAVANJA, kjer lahko naši člani pod nadzorom učitelja utrjujejo svoje plesno znanje in nabirajo plesne´kilometre´.

Vsako plesno sezono za ljubitelje plesa prirejamo PLESNE VEČERE ob živi glasbi, ki so namenjeni vsem, ki bi radi preživeli lep večer z obilo zabave in druženja ob odlični plesni glasbi.

Za obrasle, ki pa bi radi svoje znanje še nadgradili in ob tem preživeli še zabaven vikend od družbi prijetnih ljudi z obilo zabave glasbe in plesa pa že tradicionalno prirejamo PLESNA VIKENDA v mesecu novembru in marcu oz. aprilu.

Za ljubitelje plesa vsako leto pripravljamo PLESNE DELAVNICE, na katerih se nam pridružijo najboljši slovenski in svetovni plesni pedagogi in strokovnjaki, ki nam predstavijo še najbolj vroče novosti iz sveta plesa in najbolj aktualne plesne hite te sezone.

Prvi in edini v Sloveniji organiziramo FESTIVAL DRUŽABNEGA PLESA, kjer lahko na enem mestu v enem dnevu spoznate vrhunske plesne učitelje iz vse Slovenije, ki vam na delavnicah predstavijo različne plesne zvrsti in aktualne novosti in trende v družabnem plesu, ob koncu pa zaplešete z nami še na plesnem večeru, ki ga popestrimo z plesnimi nastopi in animacijo.

Trudimo se biti najboljši in vam ponuditi nekaj več… Spremljajte dogodke, ki jih pripravljamo za vas med našimi novicami in pridružite se nam na enem izmed njih. Obljubljamo, ne bo vam žal.