• Hvala za nepozabno plesno sezono! @Plesni val

    Plesalci in plesalke, spoštovani starši, prijatelji! Z našo poletno plesno produkcijo smo zaključili še z eno plesno sezono, ki smo jo... beri dalje.

  • Poletna produkcija 2018

    Ob izteku letošnje plesne sezone v Plesnem valu pripravljamo POLETNO PLESNO PRODUKCIJO, kjer se bodo na plesnem podiju s svojimi... beri dalje.

  • Počitnice @Plesni val

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji! Obveščamo vas, da v času božično – novoletnih počitnic od nedelje, 24.decembra do torka,... beri dalje.

Hit program

HIT PROGRAM za otroke

Hit program je celoletni program plesne šole, namenjen začetnikom, kjer se prepletajo različne plesne zvrsti in stili. Spoznali boste osnove hip hop-a, show dance-a, jazz-a, disca, pop-a, latina…, ki jih bomo povezali v zanimive skupinske koreografije na najnovejše glasbene hite in kmalu boste zaplesali kot v najljubšem glasbenem spotu. Sledimo plesnim in glasbenim trendon in vsako leto pripravimo nove atraktivne koreografije, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Priporočamo ga vsem, ki boste prvič stopili v plesno šolo, saj boste prav v tem programu spoznali različne plesne zvrsti, ki so trenutno najbolj popularne. Dobili pa boste tudi odlično plesno predznanje za nadaljevanje svoje plesne poti v posamezni zvrsti plesa. Prav v hit programu so svoje prve plesne korake naredili naši najboljši plesalci.

Hit program je razdeljen po starosti v več skupin in poteka 1x tedensko po 60 oz. 75 min. skozi celo šolsko leto.

Cena: 30,00€ – en mesec (4 vaje), 50500€ – dva meseca (8vaj), 210,00€ – letna karta