• Hvala za nepozabno plesno sezono! @Plesni val

    Plesalci in plesalke, spoštovani starši, prijatelji! Z našo poletno plesno produkcijo smo zaključili še z eno plesno sezono, ki smo jo... beri dalje.

  • Poletna produkcija 2018

    Ob izteku letošnje plesne sezone v Plesnem valu pripravljamo POLETNO PLESNO PRODUKCIJO, kjer se bodo na plesnem podiju s svojimi... beri dalje.

  • Počitnice @Plesni val

    Spoštovani plesalci in plesalke, plesni prijatelji! Obveščamo vas, da v času božično – novoletnih počitnic od nedelje, 24.decembra do torka,... beri dalje.

Plesni vrtec

PLESNI VRTEC za najmlajše od 3 do 5 let

Plesni vrtec je celoletni plesni program za predšolske otroke od 3. let naprej. Namenjen je njihovi zabavi in druženju in je prilagojen njihovi starosti. Zajema vrsto zanimivih plesno-gibalnih igric in koreografij, skozi katere bodo vaši malčki razvijali svoje motorične sposobnosti, se naučili koordinacije, orientacije v prostoru, poslušanja glasbe, ritma in seveda spoznali svoje prve prave plesne korake. Na vajah se otroci preselijo v domišlijski svet ( zaplešejo kot njihovi junaki iz pravljic, risank…,se vživijo v vloge živali, se izražajo z gibi…), spoznavajo različne ritme in oblike gibanja ( v paru, v vrsti, v krogu…). Preko različnih gibalnih vzorcev razvijamo otrokove motorične sposobnosti kot so koordinacija, moč, gibljivost, eksplozivnost… Prav tako pa poskrbimo tudi za njihov socialni razvoj, saj spodbujamo medsebojno druženje, sodelovanje v paru in skupini, skupno ustvarjanje, medsebojno pomoč…

Objubljamo jim veliko glasbe, smeha, zabave, medsebojnega druženja, igre in še več plesa.

Otroci so na vajah sami, brez staršev, po vsakem sklopu vaj pa na predstavitev oz. nastop povabimo tudi mamice in očke.

Plesni vrtec je razdeljen v 2 skupini po starosti in zahtevnosti in poteka 1x tedensko po 45 oz. 60 minut skozi celo šolsko leto. Po zaključku plesnega vrtca in pri dopolnjeni starosti 6 let pa malčke povabimo v naš HIT program, kjer lahko nadaljujejo s plesom in spoznajo različne plesne stile, kot so hip hop, show dance,…

Cena: 30,00€ – en mesec (4 vaje), 55,00€ – dva meseca (8vaj), 210,00€ – letna karta