Dan plesa

Plesno-kulturni dan ali DAN PLESA

V dogovoru z Vami lahko za Vaše učence pripravimo plesno obarvane kulturne ali športne dneve, na katerih jim bomo predstavili najpriljubljenejše plesne stile in nove glasbene ritme in jih naučili nekaj najnovejših skupinskih koreografij oz. plesnih korakov, ki so ta trenutek najbolj aktualni.

Program lahko traja 2, 3 ali 4 šolske ure in je razdeljen za na več sklopov glede na starost učencev. Naši učitelji jih bodo na zanimiv in zabaven naučili novih plesnih korakov in učenje popestrili z animacijo in nastopom naših plesnih skupin, da bo druženje še bolj pestro.

Plesno kulturni dan lahko poteka v prostorih vaše šole ali pa naših prostorih. Z našo pomočjo bodo učenci uživali v aktivno preživetem dopoldnevu in hkrati pridobili široko plesno znanje.

Obvezne izbirne vsebine

Ples se vedno bolj pogosto pojavlja kot ena izmed bolj zaželjenih možnosti za aktivnost v okviru obveznih izbirnih vsebin, zato Vam  v Plesnem valu pripravimo plesne delavnice na katerih bomo Vašim učencem predstavili ples kot koristno obliko preživljanja prostega časa, kulture in športa.

Plesne delavnice lahko potekajo v naši plesni šoli ali pa v prostorih Vaše šole in so lahko eno- ali  več-dnevne, po dogovoru z Vami.

Cena za aktivno doživetje plesa na športnem ali kulturnem dnevu, ali v okviru izbirnih vsebin se oblikuje po dogovoru in je odvisna števila učencev oz. trajanja aktivnosti.