Plesna šola na vaši šoli

Ste razmišljali, da bi učencem vaše šole po koncu pouka ponudili še kaj več?

V Plesnem valu smo pripravili program plesnega tečaja oz. plesne šole tudi na vaši šoli.

Čas po koncu pouka je idealen za izvedbo plesnega tečaja. Za starše, ki imajo dandanes vse manj časa je to priložnost, ko lahko svoje otroke pustijo še za nekaj časa v varstvo našim plesnim učitelje v šoli, hkrati pa jim ni potrebno zagotavljati prevozov na drugo lokacijo v popoldanskem času.

Program plesne šole na vaši šoli je zastavljen tako, da poteka takoj po pouku,

1x tedensko po eno polno uro v dogovorjenem terminu skozi vse šolsko leto v sklopih 8 vaj.

Po starosti je razdeljen v 3 skupine:

–          1.skupina – otroci 1.,2.in 3. razreda

–          2.skupina – otroci 4.,5.in 6. razreda

–          3.skupina – ortoci 7.,8.in 9. razreda

Vsebinsko smo naš plesni program zastavili tako, da se v njem prepletajo trenutno najpopularnejše plesne zvrsti – hip hop & street dance, show dance, pop, latino, rock˙n˙roll, po želji pa ga lahko popestrimo tudi z standardnimi, latinsko-ameriškimi in modernimi plesi v paru. Otroci tako spoznajo širok spekter plesnih stilov in pridobijo odlično znanje, ki postaja vse bolj pomembno v današnjem svetu, hkrati pa koristno preživijo svoj prosti čas in porabijo energijo, ki je imajo na pretek.

Po vsakem sklopu 8 vaj za starše pripravimo nastop, kjer jim pokažemo utrinek tega, kar smo se v teh vajah naučili. Tako lahko starši spremljajo napredek svojih otrok, hkrati pa dobijo tudi vpogled v kvaliteto našega dela.

Po osmih vajah se plesni tečaj seveda nadaljuje, predvidoma do konca šolskega leta, ko pripravimo še zaključno produkcijo in naše plesalce obdarimo.

Na vašo željo lahko v naš program vključimo tudi koreografije Šolskega plesnega festivala*, v kolikor šola v tem projektu sodeluje.

Otroci, ki sodelujejo v naših tečajih na šoli in bi po koncu tečaja v plesu radi doživeli še kaj več oziroma bi se radi plesu še bolj aktivno posvetili, se lahko pridružijo našim nadaljevalnim ali tekmovalnim plesnim programom, ki potekajo v naši plesni šoli – pripravili jim bomo popust. Tako lahko spoznajo ples kot šport in se vključijo v naše skupine, ki tekmujejo pod okriljem Plesne zveze Slovenije in dosegajo odlične rezultate doma in v tujini. Tako jim ponudimo možnost  sistematičnega in kvalitetnega razvoja v vrhunskega plesalca.

In še…

Šola lahko z nastopi skupin oz. učencev, ki obiskujejo naš tečaj popestri različne prireditve ali dogodke na šoli.

Po dogovoru z vami lahko pripravimo brezplačno predstavitev našega programa na vaši šoli in po pobranih prijavah uskladimo termin.

Cena je po dogovoru, pokličite nas, da vam pripravimo ugodno ponudbo.