Valeta

Pred nami je novo šolsko leto in tudi letos bo nova generacija osnovnošolcev in maturantov zapustila svoje šolske klopi in vstopila v svet odraslih. To je leto, ko zaključijo eno in začnejo novo obdobje svojega življenja.

Ob njihovem vstopu v svet odraslih boste zanje organizirali slavnostni zaključek oz.VALETO.

Z željo, da bi jim slovo od šolskih dni ostalo v nepozabnem spominu, smo v Plesnem valu zanje pripravili poseben program. Imamo izkušnje in znamo na sproščen in zabaven način vse devetošolce kar najbolje pripraviti na enega najpomembnejših plesov v njihovem življenju. Z našo pomočjo bodo svoj nastop pred učitelji, starši in prijatelji opravili samozavestno in brez zadrege.

Naš plesni tečaj za zaključne razrede zajema:

  • učenje svetovnega plesnega programa,  ki ga vsako leto obogatimo z vrsto aktualnih plesnih hitov – standardne, latinskoameriške in moderne plese
  • plesni program namenjen zaključni prireditvi (koračnica, mazurka, četvorka)
  • generalko in seveda vodenje plesnega program na prireditvi

Plesati vas naučimo na vaši šoli ali pa v Plesnem valu, poleg plesnega tečaja pa  vam nudimo tudi pomoč pri organizaciji in vodenju slavnostne zaključne prireditve.

Pokličite nas, da Vam podrobneje predstavimo naš program.

Lahko se pohvalimo, da nam že vrsto let svoje devetošolce zaupa večina celjskih osnovnih šol, pa tudi šol iz bližnje okolice. Tako že dolgo poučujemo plesni program za devetošolce na šolah kot so : I.OŠ Celje, II.OŠ Celje, OŠ F.Roša, OŠ Lava, OŠ   Ljubečna, OŠ Hruševec, OŠ Frana Malgaja in mnogih drugih.