Maturantski plesi

Pred nami je novo šolsko leto in tudi letos bo nova generacija maturantov zapustila svoje šolske klopi in vstopila v svet odraslih.

To je leto, ko zaključijo eno in začnejo novo obdobje svojega življenja.

Ob njihovem vstopu v svet odraslih boste zanje organizirali MATURANTSKI PLES.

Z željo, da bi jim slovo od šolskih dni ostalo v nepozabnem spominu, smo v Plesnem valu zanje pripravili poseben program. Imamo izkušnje in znamo na sproščen in zabaven način vse maturante kar najbolje pripraviti na enega najpomembnejših plesov v njihovem življenju. Z našo pomočjo bodo svoj nastop pred učitelji, starši in prijatelji opravili samozavestno in brez zadrege.

Naš plesni tečaj za zaključne razrede zajema:

  • učenje svetovnega plesnega programa, ki ga vsako leto obogatimo z vrsto aktualnih plesnih hitov -standardne, latinskoameriške in moderne plese
  • plesni program namenjen zaključni prireditvi (koračnica, mazurka, četvorka)
  • generalko in seveda vodenje plesnega program na prireditvi

Plesati vas naučimo na vaši šoli ali pa v Plesnem valu, poleg plesnega tečaja pa  vam nudimo tudi pomoč pri organizaciji in vodenju slavnostne zaključne prireditve. Po dogovoru z vami pa lahko prevzamemo tudi celotno organizacijo maturantskega plesa.

Pokličite nas, da Vam podrobneje predstavimo naš program.

Lahko se pohvalimo, da nam že vrsto let svoje maturante zaupa večina celjskih srednjih šol pa tudi šol iz bližnje okolice. Zaupajo na Šolskem centru Celje, Poslovno-komercialni šoli Celje, Srednji ekonomski šoli Celje, Srednji šoli za gostinstvo in turizem Celje, Srednji šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Šolskem centru Šentjur…V množici nekonkurenčnih ponudb samozvanih plesnih strokovnjakov in plesnih šol upamo, da boste za svoje učence izbrali najboljše.

Za maturante in maturantke že tradicionalno vsako leto v Celju organiziramo tudi ULIČNO ČETVORKO na zadnji šolski dan, ki jo začinimo s samo celjsko noto in poteka pod imenom CELJSKI MATURANT. Ulice Celja tako na zadnji šolski dan preplavijo maturantje, ki se s sinhronim plesanjem četvorke na zabaven in sproščen način s plesom poslovijo od srednješolskih klopi in skupaj z maturanti iz slovenskih in evropskih mest podirajo rekorde.